Zelf een website bouwen? Dat is geen probleem. Wij helpen je graag op weg. Daarvoor hebben wij handige websitetools gereed staan die jij binnen enkele minuten hebt geïnstalleerd. Daarna kun je snel aan de slag met je eigen website, blog of webshop. Het toevoegen van een mediagalerij, forum of wiki aan je site heb je eveneens in een handomdraai geregeld. En heb je toch hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Met WordPress eenvoudig je eigen website bouwen

Je eigen website bouwen? WordPress is hét populairste CMS ter wereld. Het is gefocust op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak, van onschatbare waarde en bovendien geheel gratis. De kern is gebouwd door een community van honderden vrijwilligers en er zijn duizenden plugins (waaronder onze eigen Vevida Optimizer) en thema’s verkrijgbaar, zowel gratis als tegen betaling. Vevida biedt veel support bij WordPress Hosting.

WordPress Hosting WordPress website bouwen

Joomla, open-source CMS

Joomla is een gratis, open-source content management system (CMS) en framework waar 2,6% van alle websites op vertrouwt. Met een levendige community, gebruiksvriendelijke functies en behoorlijk veel mogelijkheden, is Joomla perfect voor je website!

Joomla

WooCommerce, in handomdraai je webshop online

Met WooCommerce componeer je zelf snel een eenvoudige webshop naar eigen smaak. Het is de populairste plugin om in WordPress een webwinkel. Bovendien zijn er uitermate praktische aanvullende plugins beschikbaar waarmee je jouw webshop nóg winstgevender maakt.

WooCommerce

Begin je eigen online forum

Simple Machines Forum (SMF) is gratis software waarmee je in enkele minuten je eigen online community kunt opzetten. Je kunt de lay-out volledig naar eigen wens aanpassen. SMF is ontworpen om volledige functionaliteit voor een forum te bieden en zo weinig mogelijk middelen van de webserver te eisen.

Simple Machines

Voor je persoonlijke ‘wikipedia’

MediaWiki is populaire vrije software waarmee Wikipedia is ontwikkeld. De code is vrij, waardoor veel andere wiki’s dezelfde software kunnen gebruiken. Alle andere projecten van de Wikimedia Foundation (waaronder Wictionary en WikiNews) zijn ook gebouwd op de MediaWiki-software.

Mediawiki

 

Ben je overtuigd? Check hier of jouw domeinnaam nog beschikbaar is en kies je webhostingpakket, bijvoorbeeld WordPress Hosting

Waarom Vevida

Je website wordt razendsnel gehost op onze geavanceerde servers, voorzien van de meest recente software. Bovendien staat onze klantenservice voor je paraat. Heb je een probleem, dan lossen wij dat op. Webhosting zonder zorgen. Daar gaat het ons om. Zo eenvoudig is het!