Mét SSL beveiligd

Back-ups tot 3 maanden terug

Beveiligde e-mail

Veilige Hosting, de nieuwe standaard

Zichtbaar beveiligd met https
Gratis SSL-certificaat geïnstalleerd
Back-up van je e-mail (tot 3 maanden)
Veilige e-mail (IMAP, SMTP en POP3)
Back-up van je website (tot 3 maanden)
Snelle SSD-hosting
Back-up database (tot 3 maanden)
Niet-goed-geld-teruggarantie

Veiligheid staat bij ons voorop. Dat is vanzelfsprekend. Natuurlijk eis ook jij van sites die je bezoekt dat ze verantwoordelijk met jouw creditcard- en persoonsgegevens omgaan. Maar hoe is dat eigenlijk op je eigen website? Zorg jij er wel voor dat je klanten zonder zorgen zaken met je kunnen doen? Met Veilige Hosting van Vevida hoef je je daarover niet langer zorgen te maken. Bovendien beschik je over een veilige back-up van al je gegevens. Hiermee voldoe je meteen aan enkele belangrijke eisen in de AVG. Veilige Hosting bij Vevida is ook:

  • Deskundige klantenservice
  • Instelbaar spamfilter
  • Gehost op eigen servers

0,00 per maand excl. btw

Inclusief een .nl of .be-domeinnaam

Bestel

Link naar deze kopHet belang van SSL (https)

Allereerst moet je weten dat elke website of webshop met een contactformulier beveiligd moet zijn met een SSL-certificaat. Dat is immers een van de belangrijke eisen van de Nederlandse overheid én van de Europese Unie. Een veilige site herken je aan https:// of in de meeste browsers een groen slotje voor de domeinnaam. Veilige Hosting bij Vevida is uiteraard inclusief SSL. Belangrijker nog: Je klanten waarderen een beveiligde website.

Met https is je site zichtbaar beveiligd

Link naar deze kopBack-ups van je mail, database en site

Je leest het goed, wij maken niet alleen back-ups van je website, maar tevens van je complete database en al je e-mail. Dus kies jij voor Veilige Hosting bij Vevida dan beschik je uiteraard altijd over een back-up (dagelijks tot zeven terug en wekelijkse tot drie maanden terug) van al jouw gegevens. Je kunt zo’n back-up eenvoudig zelf terugzetten. Je raakt dus vrijwel nooit belangrijke gegevens kwijt.

Back-ups van je e-mail database en website

Link naar deze kopAVG proof met back-ups en SSL

Met Veilige Hosting van Vevida voldoe je meteen aan twee belangrijke voorwaarden in de AVG. Je website beschikt over een versleutelde SSL-verbinding. Je beschermt hiermee de persoonsgegevens van je klanten. Daarnaast beschik je altijd over een back-up van al je e-mail en data.

Meer weten over AVG en Vevida.

Link naar deze kopGoogle straft onveilige websites

Het is verder goed om te weten dat Google’s webbrowser Chrome bezoekers van websites zonder SSL waarschuwt dat ze zich op een onveilige site bevinden. Deze bezoekers haken gegarandeerd af. Dat wil je voorkomen. Websites en -shops mét https worden door Google juist beloond met een hogere ranking in de zoekresultaten. Met Veilige Hosting ben je beter vindbaar. Meer bezoekers = meer omzet = meer winst.

Met SSL waarborg je de privacy van je klanten

Link naar deze kopAl je e-mail veilig bereikbaar

Veilige Hosting is uiteraard inclusief e-mail. Bij Vevida kun je jouw e-mail veilig versturen en ontvangen via TLS (SMTP, IMAP, POP3). Omdat al jouw e-mailtjes versleuteld worden verstuurd, zijn deze onderweg niet door derden te lezen.

Met TLS wordt jouw mail versleuteld verstuurd

Link naar deze kopJe e-mail op al je apparaten

Dankzij webmail van Vevida is je e-mail overal en altijd bereikbaar. Enige vereiste is een verbinding met het internet. En wil je jouw e-mail rechtstreeks op je smartphone of tablet verzenden en ontvangen? Dan is dat geen probleem! Met enkele simpele handelingen heb je snel de juiste instellingen ingevoerd om veilig met jouw e-mail te kunnen werken.

E-mail op al je apparaten

Link naar deze kopAlle specificaties op een rijtje

Back-up voor een veilige hosting

Link naar deze kopOvertuigd?

Maar elke veilige website begint natuurlijk met een ijzersterke domeinnaam. Check daarom of de door jou gewenste domeinnaam beschikbaar is.
Tip: Een goede domeinnaam is kort, makkelijk te onthouden, bevat een belangrijke zoekterm en is vrij van koppeltekens.

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.