Als je je pakket uitbreidt met extra componenten, kun je extra functionaliteit toevoegen of de capaciteit van je pakket verhogen. Dit is interessant als je een of enkele items wilt toevoegen. Een extra component is direct actief en meteen te gebruiken, nadat dit door één van onze medewerkers is afgehandeld. Een component wordt altijd toegevoegd voor de resterende contractperiode.

Link naar deze kopHoe werken componenten?

Elk pakket van Vevida bestaat uit een vaste set componenten. Zo is ons pakket Veilige Hosting samengesteld uit de componenten ‘Domeinnaam’, ‘Hosting & E-mail’ en ‘Extra Veilig’. Het pakket WordPress Hosting bestaat uit dezelfde componenten als Veilige Hosting maar dan aangevuld met ‘WP Support’. Al deze componenten zijn ook apart te bestellen en sluiten elkaar niet uit. Klik hier voor een overzicht van de inhoud van de componenten.

Link naar deze kopUpgraden

Onze pakketstructuur is simpel en eenvoudig. Als je een bepaald component toevoegt aan je pakket, en de nieuwe set componenten vormt een ander pakket, dan krijg je automatisch dit pakket mét de bijbehorende pakketkorting. Upgraden kan simpel en snel via MyVevida!

Link naar deze kopOverzicht van componenten

Vevida heeft momenteel de volgende componenten:

Component Omschrijving Prijs excl. BTW
Domeinnaam Domeinnaam met extensie naar wens v.a. € 1
Hosting & E-mail 10Gb webruimte, 5Gb e-mailruimte € 3
Extra Veilig SSL Certificaat en 4 weken back-ups € 3
WP Support Onze speciale WordPress hosting € 3
Slimme Hosting 50Gb extra webruimte, 100Gb dataverkeer € 3
Slimme E-mail 50Gb extra e-mailruimte € 2
SSL EV Certificaat Extra gevalideerd SSL certificaat € 10
Microsoft SQL Database Microsoft’s beste databaseproduct € 10
Mail Xchange Online werken € 4,95

Op onze overzichtspagina over webhosting vind je meer informatie en specificaties van alle componenten bij Vevida. Om componenten en pakketten direct te bestellen kan je hier terecht. Bestaande pakketten uitbreiden met extra componenten doe je via MyVevida.