Klaar in enkele klikken

Online vindbaar

Snel delen met je klanten

Wat is een Visitekaartje?

Je eigen miniwebsite (1 pagina)
Inclusief domeinnaam (.nl of .be)
Onbeperkt aantal e-mailadressen
Back-up van je e-mail (tot 3 maanden)
5 GB e-mailruimte
Onbeperkt aantal doorstuuradressen
1 mailinglijst
Gratis SSL-certificaat
Niet-goed-geld-teruggarantie

Ons Visitekaartje is jouw visitekaartje, maar dan op het internet. Het is een miniwebsite van één pagina, waarvoor wij een standaard ontwerp hebben gemaakt. Jij vult deze pagina in enkele klikken met je eigen content. Het is dé plek waar jij kort en krachtig uitlegt wie je bent, wat je doet, hoe goed je bent en hoe potentiële klanten jou het beste kunnen bereiken.

Het Visitekaartje is inclusief E-mail Hosting. Je hebt dus niet alleen je miniwebsite en een eigen domeinnaam, maar ook een zakelijk e-mailadres. Ben jij vooral actief op sociale media? Stuur de bezoekers dan via links door naar de kanalen waarop jij zaken doet. Met het Visitekaartje van Vevida ben jij snel zichtbaar op het internet.

4,00 per maand excl. btw

Jij krijgt er een zakelijk e-mailadres bij

Bestel

In enkele klikken je eigen miniwebsite

Klaar in een paar klikken

Voor jouw Visitekaartje hebben wij alvast een ontwerp gemaakt. Daarin zijn een voorbeeldafbeelding en dummytekst geplaatst. Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze te vervangen door een eigen foto en tekst. Je kunt ook je contactgegevens aanpassen. Doe jij vooral zaken op sociale media? Mooi, dan plaats je op deze pagina natuurlijk ook links naar die kanalen. Zo krijgt jouw miniwebsite een nog professioneler uitstraling.

In enkele klikken is je Online Visitekaartje klaar

Waarom een miniwebsite?

Vrijwel iedereen raadpleegt Google als hij of zij op zoek is naar bijvoorbeeld een tekstschrijver, schilder, all round timmerman, fietsenmaker, personal coach of kapper. Wil je als zzp’er of kleine ondernemer succesvol zaken doen dan moet je wel online vindbaar zijn. Met ons Visitekaartje informeer jij potentiële klanten in één oogopslag over jouw diensten en/of producten en geef je ze meteen de gelegenheid contact met je op te nemen.

Online Visitekaartje Miniwebsite

Deel je domeinnaam met potentiële klanten

Kom je iemand tegen die voor jouw business interessant kan zijn, dan mail, app of sms je die persoon gewoon de url (domeinnaam) van je eigen miniwebsite. Je nieuw contact heeft dan in één blik al je gegevens beschikbaar. En als je slim bent, zet je de domeinnaam ook elke keer onder de e-mailtjes die je verstuurt.

Een zakelijk e-mailadres voor je miniwebsite

Regel je Visitekaartje

Check in de groene balk hieronder of de door jou gewenste domeinnaam beschikbaar is, doorloop het bestelproces en kies het pakket Visitekaartje. Dit pakket is dus inclusief E-mail Hosting.

Heb jij al E-mail Hosting en wil je het Visitekaartje? Ga dan naar MyVevida en kies voor het pakket Visitekaartje.

E-mail Hosting voor je online visitekaartje

Overtuigd?

Registreer nu de ideale domeinnaam voor jouw Visitekaartje inclusief domeinnaam en e-mail bij Vevida.