Ben jij goudeerlijk en geduldig? Ben je geïnteresseerd in ICT, klantgericht en vind jij het leuk om mensen te helpen? Kom dan bij ons werken. Wie wij zijn? Wij zijn een van de beste en oudste hostingproviders van Nederland.

Wie wij zoeken

Jij wordt blij van tevreden klant en blijft (wat er ook gebeurt) altijd vriendelijk. Je hebt aandacht voor de klant en vraagt goed door, waardoor jij de klant in één keer goed kunt helpen. Je presteert graag beter dan klanten verwachten en zorgt dat een negatieve ervaring juist een positieve wordt. En het is belangrijk dat jij de technische aspecten van onze diensten begrijpelijk kunt uitleggen aan onze klanten.

Wat jij gaat doen

Samen met zeven collega’s van de klantenservice geef jij onze online diensten een warme stem. Jij helpt klanten per mail, chat en telefoon met oplossingen als zij er even niet meer uitkomen. Verder bied jij hen voorlichting en persoonlijke informatie over domeinnamen, e-mail, websites, databases en clouddiensten. En tenslotte zorg je voor het up-to-date houden van onze helpartikelen op onze website.
Als servicemedewerker kun jij het gebruik van onze diensten tot een zorgeloze ervaring maken.

Wat wij bieden

Een leuke functie met veel zelfstandigheid en de mogelijkheid veel te leren over uiteenlopende aspecten van de ICT. Je krijgt een fulltime job met een prima salaris. Ook zorgen wij voor vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een mooie pensioenregeling en een fiets- en sportregeling.
Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het volgen van trainingen/cursussen om je zelf te ontwikkelen. En uitzicht op een vast contract als de samenwerking van beide kanten bevalt.
Dit alles in ons Groninger hoofdkantoor waar wij met ruim twintig man (en een hoop lol) hard werken om ons motto ‘hosting zonder zorgen’ altijd waar te maken.

Wat jij moet kunnen

Je hebt hbo-niveau van werken en denken en woont in de omgeving van Groningen (of bent bereid naar de gezelligste stad van Nederland te verhuizen). Klanten helpen is maatwerk bij ons en parate kennis van verschillende programmeertalen en hostingdiensten is nodig. Omdat we begrijpen dat je niet alles kunt weten, moet je in ieder geval bereid zijn deze kennis op te doen.

Dit is wat je van jou verwachten:

 • een afgeronde mbo ICT-opleiding op niveau 4
 • telefonisch en schriftelijk service verlenen aan klanten
 • helder kunnen communiceren in Nederlands en Engels
 • ervaring met servicedesk-activiteiten
 • uiteenlopende ICT-vragen oplossen
 • brede kennis van internetprotocollen en internet technologieën
 • kennis van de meest gebruikte CMS-pakketten
 • een klant- en oplossingsgerichte werkhouding
 • goed samenwerken in een hecht team
 • online trends volgen
 • beschikbaar zijn om te werken tussen 8.30 en 20.00 uur. Dit betekent dat je bereid bent 2 avonden per week te werken.

Waar wacht je nog op?

Herken jij je in deze vacature Support expert? Mail dan jouw cv en korte uitleg waarom je bij Vevida wilt komen werken naar operationeel manager Martin Wiersema.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.