“Vevida is een verademing”

DG Graphic Design werkt inmiddels al vele jaren samen met Vevida en dat is geen toeval. Als ontwerp- en adviesbureau hebben we te maken met veel hostingbedrijven en de verschillen zijn enorm. In prijs, in hostingopties, in kennisniveau van de medewerkers, in service en in bereikbaarheid. Vevida is een verademing. Hoewel ze op alle vlakken goed scoren, is voor ons dit het allerbelangrijkste: wanneer je belt, krijg je een persoon aan de lijn, een technisch onderlegd persoon die weet waarover hij het heeft.

Ingelise de Jongste | DG Graphic Design

“Betrouwbaar en pro-actief”

Vevida heeft zich in de loop van jaren meer dan bewezen als een betrouwbare partner op het gebied van hosting. Wat echt ongekend is, is de pro-actieve houding van Vevida: niet alleen op tijd onderhoudswerkzaamheden aankondigen, maar ook suggesties aandragen als het voor zijn klant voordeliger is. Andere bedrijven mogen een voorbeeld hier aan nemen!

Wai Chiu | Agentschap NL

“Goed bereikbaar en zeer kundig”

‘De klantenservice van Vevida is goed bereikbaar en zeer kundig. Ze helpen snel accuraat. Onlangs had ik een probleem dat net iets verder ging dan de service die Vevida hoort te geven. Ook dan zijn ze bereid mee te kijken om het probleem op te lossen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, een kwaliteitsprovider!’

Boheemen Netwerk Publishing

“Maatschappelijk verantwoord”

FairMail Cards is sinds 2006 klant bij Vevida Nederland. In de afgelopen jaren hebben we de service steeds verder zien professionaliseren. Als klant kun je nu eenvoudig online allerlei zaken zelf beheren. Ook evt. vragen of klachten zijn online te melden waarna de afhandeling ervan ook verder te volgen is.

Wat ons verder aanspreekt in Vevida is dat ze werken met dezelfde waarden als FairMail door als bedrijf je verantwoordelijkheid te nemen in de maatschappij. Net als FairMail is VEVIDA lid van MVO Nederland.

Voor eventuele vragen kunt u contact met mij opnemen

Peter den Hond | Directeur FairMail Cards

“Vevida luistert naar de klant”

Ruim 6 jaar is onze firma Global Vision klant/partner bij Vevida, een hostingbedrijf dat ik mee heb zien groeien door de jaren heen. De afgelopen jaren heeft Vevida volgens mijn mening de moeite genomen om te luisteren naar de klant. Met als gevolg dat Vevida onlangs een update heeft uitgevoerd op zijn pakketten die menig hostingbedrijf alleen maar kan doen watertanden.

Als webdesignbedrijf is een degelijke webhostingpartner gekoppeld aan een goede support, 99% uptime en snel kunnen reageren naar onze klanten toe heel belangrijk!

De communicatie met de klantenservice verloopt snel en efficiënt, ook het regelmatig contact met onze persoonlijke accountmanager Günther Himschoot stellen we ten zeerste op prijs, de juiste contactpersoon op de juiste plaats om problemen aan te pakken waar nodig.

Reginald Lycke | GlobalVision.be

“Vevida laat mijn hosting meegroeien”

Onlangs was ik op zoek naar een hostingpakket voor een nieuw websiteproject, waarbij klanten zelf een afgeschermde website met gebruikers- en documentenbeheer kunnen creëren. Voor dat project had ik een hostingpakket nodig dat me voldoende webruimte bood, maar dat ook kon meegroeien naarmate er meer klanten aan het project deelnamen.

Voor de hosting had ik enkele alternatieven, waaronder One.com en Combell, maar al snel bleek dat ik bij Vevida alles kon vinden waarnaar ik op zoek was. Subdomeinen voor de verschillende klantenwebsites, uitgebreide webruimte (én makkelijk uitbreidbaar), en zeer belangrijk, een performante MySQL-database en een naadloze integratie van Drupal op de webruimte.

De groei van de website wordt ook ondersteund: Vevida laat mijn hostingpakket meegroeien met mijn project. Heb ik meer webruimte nodig, heb ik een aparte MySQL-server nodig, ik kan bij hen terecht.

Ruben America | Innovedia

“Erg duidelijke uitleg”

Ik ben vanaf begin 2002 al klant van Vevida en in de loop der jaren heb ik daar al mijn sites ondergebracht. Of je nu een kleine of grote klant bent, dat maakt voor hun niet uit. Je wordt erg prettig (en snel)geholpen en wat het probleem of vraag je ook hebt, ze rusten niet, voordat het opgelost is. Gelukkig heb ik erg weinig problemen gehad en als het gebeurde, dat was het erg snel opgelost. Als ik ze een cijfer zou moeten geven, zou het een “dikke” 9 zijn. Ook heb ik het idee, dat de medewerkers van Vevida, stuk voor stuk erg deskundig zijn.

Een erg groot pluspunt: Hoe onervaren je ook bent, ze nemen de moeite om het erg duidelijk uit te leggen, wat voor vraag je ook hebt. Grote klasse! In al die jaren heb ik een zeer tevreden gevoel gehad, en dat is voor mij erg veel waard! Ik blijf zeker bij hun als klant! Uitstekend werk “jongens”!!

Salsainfo.nl (via webhosters.nl)

“Degelijke club, altijd goed bereikbaar”

Zeer goede ervaringen, geen problemen, altijd goed bereikbaar, doen geruisloos en zonder problemen hun werk. Degelijke club, ben zeer tevreden

Jan Peters | janans.nl (via webhosters.nl)

“vriendelijk en snel”

Zeer goede ervaringen met de webhosting en erg goede klantenservice: vriendelijk en snel

Rudi | Wervelwindensemble.nl

“Zonder twijfel, top!”

Zonder twijfel, top! Combinatie van basisprijs website (Microsoft, dus asp.net) absoluut goedkoop. Perfecte service en betrouwbaarheid!

Nico Laban | Netzaken.nl (via webhosters.nl)