“Vevida is een verademing”

DG Graphic Design werkt inmiddels al vele jaren samen met Vevida en dat is geen toeval. Als ontwerp- en adviesbureau hebben we te maken met veel hostingbedrijven en de verschillen zijn enorm. In prijs, in hostingopties, in kennisniveau van de medewerkers, in service en in bereikbaarheid.

Ingelise de Jongste | DG Graphic Design

“Vevida luistert naar de klant”

Ruim 6 jaar is onze firma Global Vision klant/partner bij Vevida, een hostingbedrijf dat ik mee heb zien groeien door de jaren heen. De afgelopen jaren heeft Vevida volgens mijn mening de moeite genomen om te luisteren naar de klant.

Reginald Lycke | GlobalVision.be

“Goede oplossingen, goud waard.”

JV Webdesign was als nieuwe speler op de webdesign markt vooral op zoek naar betrouwbare professionele zakenpartners. De belangrijkste in onze branche is ongetwijfeld de hosting partner. Deze weg bleek lang en pijnlijk door de harde lessen die we onderweg leerden.

Jeroen Verkarre | JV Webdesign

“Vevida ontzorgt en innoveert”

VWA is al ruim 9 jaar een partner van Vevida. Wat VWA voornamelijk al die jaren heeft aangesproken zijn de korte lijnen. Wanneer er hulp nodig is, krijg je die ook en Vevida deinst er niet voor terug verder te kijken dan wat binnen de vaste kaders mogelijk is.

Dirk Visser | Directeur VWA software, marketing & design

“Goed bereikbaar en zeer kundig”

‘De klantenservice van Vevida is goed bereikbaar en zeer kundig. Ze helpen snel accuraat. Onlangs had ik een probleem dat net iets verder ging dan de service die Vevida hoort te geven. Ook dan zijn ze bereid mee te kijken om het probleem op te lossen.

Boheemen Netwerk Publishing

“Sinds 2001 de perfecte match”

Voor DotControl is Vevida sinds 2001 onze vaste partner op het gebied van hosting en domeinregistratie. De Groningse no-nonsense mentaliteit, in combinatie met de hoge servicegraad en goede productkwaliteit, maken Vevida tot een perfecte match voor DotControl op het gebied van hosting.

Mark Landman | Commercieel Directeur, DotControl Webbased Solutions B.V.

“Betrouwbaar en proactief”

Soluso e-solutions is een full-service internetbureau gevestigd in Nijmegen. Hosting is dé fundering voor bijna elk project waar wij aan werken. Onze websites en web applicaties ontwikkelen wij in het betrouwbare en krachtige Microsoft .NET platform.

Jean-Pierre de Rooij | Soluso

“Al 10 jaar perfecte samenwerking”

Al 10 jaar perfecte samenwerking met Vevida!. December 2000 hebben wij als ‘de-zeeuw IT-Consultancy de eerste 4 domeinnamen aangevraagd bij Vevida, sinds die tijd zijn wij voor domeinnaamhosting gebleven bij dit bedrijf.

Joeri de Zeeuw | De Zeeuw IT Consultancy

“Belangrijke schakel in ons succes”

Al bijna 9 jaar registreert Timbers de domeinen voor haar klanten bij Vevida. Al die tijd zijn wij uitermate tevreden over de samenwerking met, en de producten van Vevida. Timbers realiseert websites en webapplicaties.

Ruud Snelleman | Timbers