“Een 9.5 omdat ik nooit een 10 geef”

Ben ruim 8 jaar klant bij Vevida. Zins 3 jaar ben ik voor mezelf begonnen en heb Vevida als hostingsprovider meegenomen. Uit alle service providers die ik heb gehad over de afgelopen jaren staat dit bedrijf bovenaan. Prijs kwaliteit verhouding ligt uitstekend.

Scott | Vekto.nl (via webhosters.nl)

“Betrouwbaar en pro-actief”

Vevida heeft zich in de loop van jaren meer dan bewezen als een betrouwbare partner op het gebied van hosting. Wat echt ongekend is, is de pro-actieve houding van Vevida: niet alleen op tijd onderhoudswerkzaamheden aankondigen, maar ook suggesties aandragen als het voor zijn klant voordeliger is.

Wai Chiu | Agentschap NL

“Vevida staat voor vertrouwen”

“Reeds vele jaren zijn we klant van Vevida en bij deze wil ik graag heel jullie team bedanken voor de goede samenwerking. We zijn zeer tevreden over de aangeboden dienstverlening, de kwalitatieve ondersteuning én de persoonlijke service. Dit alles aan zeer competitieve en betaalbare prijzen.

Bart Kennes | Verdographics

“Goede service, nette prijs.”

@sjoet zelf heb ik al sinds 2001 alles bij Vevida.nl; goede service, nette prijs. Heb al veel duurdere gezien met minder opties & service

“zeer goede partij voor #ASP #Windows #ASP.NET hosting”

@vevida heeft me vlot geholpen met de verhuizing van een domein, zeer goede partij voor #ASP #Windows #ASP.NET hosting

“Sinds 2001 de perfecte match”

Voor DotControl is Vevida sinds 2001 onze vaste partner op het gebied van hosting en domeinregistratie. De Groningse no-nonsense mentaliteit, in combinatie met de hoge servicegraad en goede productkwaliteit, maken Vevida tot een perfecte match voor DotControl op het gebied van hosting.

Mark Landman | Commercieel Directeur, DotControl Webbased Solutions B.V.

“Belangrijke schakel in ons succes”

Al bijna 9 jaar registreert Timbers de domeinen voor haar klanten bij Vevida. Al die tijd zijn wij uitermate tevreden over de samenwerking met, en de producten van Vevida. Timbers realiseert websites en webapplicaties.

Ruud Snelleman | Timbers

“Al 10 jaar perfecte samenwerking”

Al 10 jaar perfecte samenwerking met Vevida!. December 2000 hebben wij als ‘de-zeeuw IT-Consultancy de eerste 4 domeinnamen aangevraagd bij Vevida, sinds die tijd zijn wij voor domeinnaamhosting gebleven bij dit bedrijf.

Joeri de Zeeuw | De Zeeuw IT Consultancy