Vertrouwen

  • Je website of webshop is zichtbaar beveiligd met https (AVG)
  • Je beschermt persoonsgegevens en betalingsverkeer (AVG)
  • Je creëert vertrouwen, dat vinden je klanten fijn

Vindbaarheid

  • Google beloont je met hogere plek in zoekresultaten
  • Beter vindbaar = meer bezoekers = meer omzet
  • Chrome waarschuwt bezoekers van sites zónder https

Wetgeving

  • De AVG eist een beveiligde website
  • Brussel stelt SSL verplicht voor webshops
  • SSL wordt wereldwijd de nieuwe standaard
Met SSL waarborg je de privacy van je klanten

Link naar deze kopWat is SSL?

Dat is een beveiligde versleutelde verbinding tussen jouw website en de computer van je klanten. Deze verbinding is niet door een derde te hacken en de uitgewisselde gegevens zijn niet door een derde partij te lezen.

Een met SSL beveiligde pagina herken je aan het ‘HTTPS’ voor de domeinnaam en het hangslotje in de adresbalk van je browser.

Wil jij weten of jouw website SSL heeft? Doe dan hier de check!

Link naar deze kopHet belang van SSL

Met SSL bescherm jij de creditcard- en persoonsgegevens die klanten bij jou achterlaten. Dat schept vertrouwen. Dat vinden je klanten fijn.

Je hebt al een SSL-certificaat nodig als jij bezoekers vraagt hun e-mailadres achter te laten. Dat is een van de eisen in de AVG.

SSL-certificaat bij Vevida

Link naar deze kopHTTPS staat voor veilig

Een beveiligde pagina herken je aan het ‘HTTPS’ voor de domeinnaam en het hangslotje in de adresbalk van je browser. Afhankelijk van het type certificaat is ook je bedrijfsnaam in de meeste browsers prominent in het groen vermeld. In dat laatste geval weten klanten dan zeker dat het geen nep-site betreft.

Met https is je site zichtbaar beveiligd

Link naar deze kopSSL bij Vevida

Al onze pakketten met SSL zijn tevens voorzien van een wildcard SSL-certificaat. Je hebt hiermee SSL op je hoofddomein (vb: www.jouwdomeinnaam.nl) én op alle subdomeinen (vb: shop.jouwdomeinnaam.nl). Bezoekers blijven hierdoor altijd op een beveiligde pagina. Elk pakket heeft nu een aantrekkelijke korting! Waarom? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden. Jij voldoet dankzij SSL meteen aan een heel belangrijke eis van de AVG.

Dit moet je nog wel even zelf instellen. Lees meer hierover in ons helpartikel HTTPS-verbinding voor alle pagina’s.

Laptop

Link naar deze kopLosse SSL-certificaten

Bij Vevida zijn diverse losse SSL-certificaten verkrijgbaar. Je hebt al een standaard SSL DV certificaat voor 2,99 per maand. Onze drie hostingpakketten zijn inclusief een wildcard SSL. Maar je kunt ook kiezen voor een SSL EV certificaat (5 euro per maand). EV staat voor extended validation. Een multidomein SSL-certificaat behoren eveneens tot de mogelijkheid.

Bekijk al onze losse SSL-certificaten.

Link naar deze kopAVG proof met back-ups en SSL

Inderdaad, met een van onze drie hostingpakketten voldoe je meteen aan twee belangrijke voorwaarden in de AVG. Je website beschikt over een versleutelde SSL-verbinding. Je beschermt hiermee de persoonsgegevens van je klanten. Daarnaast beschik je altijd over een back-up van al je e-mail en data.

Meer weten over AVG en Vevida.

Snelle en veilige webhosting

Zichtbaar beveiligd met https
SSL-certificaat is al geïnstalleerd
AVG proof
Tot vier weken back-ups
Veilige e-mail (IMAP, SMTP en POP3)
Deskundige klantenservice
Snelle SSD-hosting

Veiligheid staat bij ons voorop. Dat is vanzelfsprekend. Natuurlijk eis ook jij van sites die je bezoekt dat ze verantwoord met jouw creditcard- en persoonsgegevens omgaan. Maar hoe heb dat eigenlijk op je eigen website geregeld? Zorg jij er wel voor dat je klanten zonder zorgen zaken met je kunnen doen? Met Webhosting van Vevida hoef je je daarover niet langer zorgen te maken.

Bovendien beschik je over een veilige back-up van al je gegevens. Hiermee (en met SSL) voldoe je meteen aan enkele belangrijke eisen in de AVG. Veilige Hosting bij Vevida is ook:

10,99 per maand excl. btw

Profiteer nu van deze aanbieding

Bestel

Link naar deze kopTips voor een veilige website

Om jou te helpen je website beter te beveiligen, hebben wij een gratis download met handige tips voor een veilige website voor jou gemaakt.

We hebben ook een pdf met slimme SEO-tips om je website beter vindbaar te maken in Google.

Wil jij je verdiepen in WordPress? Download dan onze handleiding WordPress voor beginners.

Link naar deze kopHeb jij wel SSL?

Wil je weten of je website wel een SSL-certificaat heeft en op https draait?
Vul hier je website in en klik op check!

Bezig met controleren...

Ja, je hebt SSL!

Je hoeft niets meer te doen. Proficiat, je hebt de privacy van je klanten goed gewaarborgd.

Nee, je hebt geen SSL!

Ben jij klant van Vevida? Onze hostingpakketten zijn allemaal inclusief een gratis SSL-certificaat. Heb je een WordPress website? Kies dan voor WordPress Hosting! Je krijgt dan ook support van je eigen WordPress Expert bij Vevida.

Ben je geen klant bij Vevida? Neem dan contact op met je hostingprovider of verhuis je domein naar Vevida. Wil je verhuizen? Bel dan onze klantenservice op +31 50 211 0100.