Vevida is eigenaar van al zijn servers, is zelf verantwoordelijk voor het beheer daarvan en maakt hiervoor geen gebruik van externe bedrijven. Meer informatie over ons datacenter, netwerk en beveiliging vind je op de pagina infrastructuur.

Je kunt bij ons een dedicated Windows webserver huren maar ook een Microsoft SQL- of MySQL- databaseserver. Dedicated houdt in dat alle beschikbare resources van de server aangewend kunnen worden voor jouw database of website. Ze worden niet verbruikt of vertraagd door niet aan jou gerelateerde websites of databases. De configuratie van onze dedicated servers is gebaseerd op de Vevida platformstandaard, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Microsoft SQL Server
MySQL
Microsoft Windows Server

Voor onze shared hosting maken wij gebruik van gescheiden webservers, mailservers en databaseservers. Wij raden dat ook aan voor een optimale performance en beveiliging van jouw dedicated servers. Wij leggen je graag uit waarom.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één specifieke taak op een dedicated server uit te laten voeren en de andere taken in onze professionele shared hostingomgeving. Heb je bijvoorbeeld een zeer drukbezochte website of webwinkel, is je website van kritiek belang, stel je extra zware eisen aan beveiliging, of wil je meer invloed over te installeren componenten? Wij denken graag met je mee over de beste manier om dedicated servers in te zetten.

Link naar deze kopMeer weten?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Vevida voor meer informatie. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.