Als reseller kun je Vevida-producten, zoals webhosting, domeinregistratie, e-mailservices en SSL-certificaten aan je klanten verkopen. Je kunt tegen lage kosten dit deel van je dienstverlening aan ons uitbesteden en toch zelf overal de controle over houden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn jij en jouw klanten zeker van uitstekende hosting en deskundige service.

Jij bepaalt

Jij weet zelf wat het beste is voor je klanten. Je houdt zelf contact met hen om een persoonlijke service te bieden. Je kunt alle klanten overzichtelijk vanuit één account beheren en eenvoudig zaken toevoegen of wijzigen. Je kunt onze producten integreren in de totaaloplossing die je aan je klanten verkoopt en bepaalt zelf de verkoopprijs. Ook krijg je een kortingspercentage over de reguliere prijzen, afhankelijk van het aantal domeinen en pakketten dat je bij ons host. Jij beslist dus zelf hoeveel winst je maakt over de verkochte diensten.

Jouw klanten

Wij hanteren een belangrijke gouden regel: jouw klanten zijn en blijven jouw klanten. Wanneer een klant van jou met ons contact opneemt, verwijzen wij deze door naar jou. In de eerste plaats moet een klant zijn vraag bij jou neerleggen. Vevida zal op zijn beurt zorgen dat die vraag snel wordt beantwoord, zodat ook jouw klant snel geholpen kan worden. Je blijft het aanspreekpunt van jouw klant en ook sturen wij de factuur naar jou en niet naar de klant.

Nieuwsgierig geworden?

Lees de voordelen nog eens na of bekijk hoe jij reseller kunt worden. Je kunt ook contact opnemen met een van de accountmanagers van Vevida voor meer informatie. Zij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Martijn de Braak
Vevida Nederland
martijn@vevida.nl
+31 50 211 0100
Günther Himschoot
Vevida België & Frankrijk
gunther@vevida.be
+32 9 218 5919

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.