Jouw .SHOP-actievoordeel

 • Het 1ste jaar 75% korting
 • Je unieke .SHOP-domein
 • DNS beheer

Zo gekoppeld aan je webshop

 • Makkelijk koppelen aan je webshop
 • Linken naar Facebook
 • Koppelen aan je Google Shop

Zelf je webshop bouwen

 • Gratis e-book WordPress
 • Gratis e-book WooCommerce
 • Gratis blogs, vlogs en FAQ's

De ideale link naar je .SHOP

Een sterke .SHOP-domeinnaam
Gratis pdf's voor bouwen webshop
Volledig DNS-beheer
Koppelen aan je bestaande website
Zo gekoppeld aan je Social Media

Op zoek naar een goeie domeinnaam? .SHOP dan niet verder! Profiteer van onze tijdelijke aanbieding. Registreer vóór 18 mei 2019 een .SHOP-domeinnaam i.c.m. ons pakket Domein Doorschakelen en krijg het eerste jaar maar liefst 75% korting. Na het eerste jaar ontvang je 25% blijvende korting.

Nu 75% korting!4,001,00 per maand excl. btw

Nu i.c.m. .SHOP 1e jaar 75% korting in totaal

Bestel

Wees je concurrent te slim af

Relevant voor Google en zichtbaar voor je klanten

De .SHOP-extensie biedt bovendien volop voordelen. Met een .SHOP-domeinnaam ben je als online winkel relevanter voor de zoekmachines van Google. Natuurlijk is het voor bezoekers meteen duidelijk dat ze zich op een pagina van een webwinkel bevinden. Wacht niet langer. Registreer vóór 18 mei je .SHOP-domeinnaam i.c.m. het pakket Domein Doorschakelen en krijg het 1e jaar 75% korting.

.Shop beter gevonden in Google

Opvallender dan je concurrenten

Het is waar! Met een .SHOP-domeinnaam val jij op tussen al je concurrenten. Het is niet voor niks dat ook steeds meer bestaande webwinkels een .SHOP registreren. Wees dus alert en slimmer dan je concurrent.

Dat .SHOP-domeinnamen een grote aantrekkingskracht hebben, blijkt wel uit de bedragen waarvoor ze inmiddels worden doorverkocht. Zo staat camera.shop inmiddels al te koop voor bijna 10.000 dollar. Stap nu in.

Goeie SEO met een .SHOP domein

Bouw je eigen webshop met WordPress en WooCommerce

Natuurlijk ben jij creatief en wil je dolgraag zelf je eigen ideale webshop bouwen. Dat is geen probleem. Kies nu voor een .SHOP-domeinnaam i.c.m. WordPress Hosting en ontvang 42% korting, onze handleiding WordPress voor beginners en ons basisboek WooCommerce. Je kunt er meteen mee aan de slag.

Bovendien hebben we heel veel leerzame video’s, FAQ’s en podcasts die je helpen je webshop verder te optimaliseren voor Google.

Download Gratis Handleiding WordPress voor beginners

Gratis verhuisservice

Wordt jouw webshop elders gehost, maar wil je graag van onze diensten gebruik maken? Dat kan. Als jij kiest voor een nieuwe .SHOP i.c.m. WordPress Hosting dan helpen wij jou met het verhuizen van jouw webshop. Hebben we een deal?

Verhuis je domein naar vevida

Bescherm je online naam met een .SHOP-domeinnaam

Heb jij al een webshop met een sterke .NL-domeinnaam, zoals bijvoorbeeld vevida.nl? Let dan goed op. Iemand anders kan van jouw naamsbekendheid profiteren door bijvoorbeeld vevida.shop te registeren. Dat wil jij voorkomen. Het is dus zaak om jouw goede naam online te beschermen door jouw .SHOP-domeinnaam te registreren. Profiteer nu van onze actie en ontvang het eerste jaar een aantrekkelijke korting van maar liefst 75%

Bescherm je .shop domeinnaam

Voorwaarden .SHOP-actie

 • Deze actie geldt alleen voor nieuwe .shop domeinnamen. Voor verhuizingen van .shop en premium domeinnamen geldt deze actie niet.
 • De aanvraag moet binnen de actieperiode gedaan zijn (Van 18-02-2019 tot 18-05-2019).
 • Voor registraties i.c.m. WordPress Hosting geldt een korting van 42%. Dit geldt alleen voor het eerste jaar (Daarna blijvend 20% korting)
 • Voor registraties i.c.m. Domein Doorschakelen geldt een korting van 75%. Dit geldt alleen voor het eerste jaar. (Daarna blijvend 25% korting)
Voorwaarden .Shop domeinnaam

Kies vóór 18 mei 2019 voor een unieke .SHOP-domeinnaam in combinatie met Doorschakelen en je krijgt het eerste jaar 75% korting (€1 i.p.v. €4) Bovendien ontvang je onze gratis handleiding WordPress voor beginners én het basisboek WooCommerce. Hiermee bouw jij zelf je eigen webshop.

Toch liever jouw .SHOP en WP-Hosting

Een sterke .SHOP-domeinnaam
Een beveiligde website (https)
Back-ups tot drie maanden terug
Ondersteuning door expert
Een professioneel e-mailadres
Gratis pdf's voor bouwen webshop

Bouw nu je eigen online winkel onder jouw ideale .SHOP-domeinnaam en profiteer van onze tijdelijke aanbieding. Registreer vóór 18 mei 2019 een .SHOP-domeinnaam i.c.m. onze WordPress Hosting en je krijgt het eerste jaar maar liefst 42% korting. Bovendien ontvang je onze gratis handleiding WordPress voor beginners én het basisboek WooCommerce. Je kunt meteen aan de slag met het bouwen van je eigen webshop.

Nu 42% korting!12,007,00 per maand excl. btw

Nu i.c.m. .SHOP 1e jaar 42% korting in totaal

Bestel

Wees je concurrent te slim af

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.