Al sinds 1997 registreren wij domeinnamen en verzorgen wij de webhosting voor meer dan 50.000 klanten. Je krijgt bij ons een modern en compleet hostingpakket voor een scherpe prijs. Wij zijn trots op onze persoonlijke en deskundige klantenservice. Hosting zonder zorgen. Daar gaat het ons om.

Link naar deze kopHosting zonder zorgen

Wij zijn sinds 1997 actief en waren daarmee een van de eerste internet server providers in Nederland. Wij hebben ons altijd onderscheiden door hoge deskundigheid te combineren met scherpe prijzen. De ervaren en goed opgeleide klantenservice is telefonisch zeer goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de Benelux op het gebied van webhosting, domeinregistratie en e-mail.

Vevida is onderdeel van Yourhosting.

Goed bereikbaar en zeer kundig

Boheemen Netwerkpublishing

Vevida is een verademing

Ingelise de Jongste | DG Graphic Design

Vevida luistert naar de klant

Reginald Lycke | Globalvision.be

Link naar deze kop50.000 tevreden klanten

Vevida is een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf met meer dan 50.000 klanten en vestigingen in Nederland en België.

Wij zijn er trots op dat veel klanten van het eerste uur nog altijd klant bij ons zijn en dat meer dan 75% van de nieuwe klanten ons weet te vinden door mond-tot-mondreclame. Wil je weten wat zij zeggen? Lees dan onze referenties.

Link naar deze kopDeskundig

De medewerkers van Vevida zijn zeer ervaren en deskundig op het gebied van (Windows-)hosting en aanverwante diensten. Deze expertise is onder andere beloond met het certificaat Microsoft Gold Certified Partner binnen het Microsoft Partner Programma. De toekenning van deze certificatie is een erkenning van Microsoft voor onze expertise. Vevida onderscheidt zich door competentie in ‘Hosting Solutions’ en ‘Networking Infrastructure Solutions’.

Link naar deze kopEigen servers in Nederland

Vevida is eigenaar van al zijn servers, is zelf verantwoordelijk voor het beheer daarvan en maakt hiervoor geen gebruik van externe bedrijven. Meer informatie over ons datacenter, netwerk en beveiliging vind je op de pagina infrastructuur.

Zowel binnen het bedrijf als extern, dragen wij actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij onder andere door het energieverbruik op onze kantoren en in ons datacenter zoveel mogelijk te beperken. Alle websites en overige diensten worden groen gehost door windenergie. Wij zijn aangesloten bij The Green Web Foundation, een organisatie die zich inzet voor een duurzaam, CO2-neutraal internet.

Link naar deze kopVeilig en vertrouwd bestellen bij Vevida

Bij Vevida kun je veilig en vertrouwd winkelen. Dit wordt ook bevestigd door de onafhankelijke keurmerken. Elk keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of je veilig kan betalen, of je gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden.

Meer weten? Wij staan je graag te woord. Neem contact op met onze klantenservice en laat ons weten wat we voor jou kunnen doen.