Iedereen weet inmiddels wel dat het maken van back-ups van je websitedata en e-mails belangrijk is. Toch zijn slechts weinigen hier op voorhand bewust mee bezig. Tot ze bijvoorbeeld ‘per ongeluk’ complete mappen uit hun e-mailaccount hebben verwijderd. Of een mailtje op hun telefoon verwijderd, dat hierdoor ook uit de inbox op hun computer is verdwenen. Met ons component Extra Veilig ben je altijd verzekerd van back-ups.

Het zelf maken van een back-up van je websitedata is betrekkelijk eenvoudig. Dat geldt echter niet voor het back-uppen van al je e-mails, terwijl je e-mails misschien wel belangrijker zijn dan je website. In je e-mails vind je niet alleen belangrijke zakelijke afspraken met partners en collega’s of bestellingen en vragen van klanten. Je hebt er mogelijk ook wachtwoorden opgeslagen voor webshops, evenals onmisbare documenten en notulen.

Link naar deze kopBack-ups maken met ons component Extra Veilig

Natuurlijk hebben wij dé oplossing. Wanneer je kiest voor ons component Extra Veilig ben jij altijd verzekerd van back-ups (tot zeven dagen terug) van jouw website en e-mail. Bovendien kun je de gewenste back-up zelf terugzetten. En mocht je onverhoopt hulp nodig hebben? Dan bel je toch even met onze klantenservice. We helpen je graag uit de brand.

Kies je voor Extra Veilig van Vevida dan kies jij voor extra zekerheid. Ons Extra Veilig component is namelijk inclusief een SSL-certificaat. Dankzij deze beveiligde https-verbinding bescherm jij de creditcard en persoonsgegevens van jouw klanten. De Europese regelgeving en Nederlandse wet bescherming persoonsgegevens eist al een SSL-certificaat op websites waar mensen wordt gevraagd hun e-mailadres achter te laten. Je hebt al een component Extra Veilig voor 3 euro per maand.

Link naar deze kopWordPress Hosting is inclusief component Extra Veilig

Heb jij een WordPress website en ben je op zoek naar het meest complete hostingpakket? Kies dan voor onze WordPress Hosting. Je krijgt dan naast ons component Extra Veilig ook ondersteuning door je eigen WordPress expert. Wel zo gemakkelijk!