Schouwburg De Lawei in Drachten is op 9 en 10 februari 2018 het decor voor de eerste WordCamp Noord-Nederland. Vevida heeft als gold sponsor zijn naam aan dit evenement verbonden. Daar zijn we best trots op!

WordCamp Noord-Nederland staat helemaal in het teken van WordPress, ’s werelds populairste websitebouwer. Naast luisteren naar boeiende sprekers (op de 10e) wordt er ook één dag (de 9e) samen hard gewerkt aan het verbeteren van deze websitebouwtool.

Dat wij dit evenement sponsoren is niet zo verwonderlijk. Vevida is al enkele jaren gespecialiseerd in het hosten van WordPress websites en vindt het belangrijk dat dit contentmanagementsysteem (CMS) zich continue ontwikkelt. Dat kan alleen maar door dit soort evenementen te sponsoren.

WordCamp Noord-Nederland Contributors Day

Eén van de leukste onderdelen van een WordCamp is de Contributors Day. Onder begeleiding van ervaren WordPressers kun je op die dag (leren) werken aan alle disciplines van het WordPress project. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven en testen van code en het beantwoorden van vragen van anderen op de online fora. Maar je kunt je ook bezighouden met het vertalen van WordPress en het verbeteren van de toegankelijkheid. Zo kan iedereen zijn/haar steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling en verbetering van WordPress.

Ga voor meer informatie naar de website van WordCamp Noord-Nederland.