.NET Hosting voor ontwikkelaars

Vevida introduceert een Cloud-gebaseerd hostingpakket voor .NET-websites en applicaties. Ons nieuwe product .NET Hosting biedt een volledig pakket voor de moderne .NET-ontwikkelaar. Handige features zijn bijvoorbeeld ondersteuning voor Web Deploy, twee SQL Server databases en support voor de nieuwste versies van .NET Core.

Link naar deze kopWaarom .NET Hosting

.NET Core en het .NET Framework zijn niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Bekende webpakketten als Umbraco, nopCommerce of DNN zijn volwassen geworden en bieden volwaardige webshop oplossingen voor het MKB. Maar ook talloze complexe bedrijfsapplicaties worden tegenwoordig met .NET-technologie ontwikkeld. En omdat deze applicaties voor iedereen in toegankelijk moeten zijn, worden de ze in de cloud gehost.

Link naar deze kopAl jaren groot fan van .NET

Bij Vevida zijn we al jarenlang groot fan van .NET-oplossingen. Dat komt natuurlijk omdat we zelf gebruik maken van deze technologie. Wij bieden dan ook al ruim 20 jaar webhosting aan voor ASP en .NET gerelateerde projecten. Vevida heeft de ontwikkeling van het moderne .NET van dichtbij meegemaakt en veel ervaring opgedaan op dat gebied. Talloze klanten hebben hun website en webapplicaties ontwikkeld voor het Windows-platform van Vevida. We zijn niet voor niets nog steeds de grootste zelfstandige Windows-hoster van Nederland.

Link naar deze kopWeb deploy

Visual Studio kan automatisch je project synchroniseren met onze webserver door middel van Web Deploy. Uiteraard kan dit ook (nog steeds) op traditionele manier via FTP, maar Web Deploy is moderner, sneller en zelfs veiliger. Kijk op onze website voor meer informatie over Web Deploy bij je .NET Hosting pakket.

Link naar deze kopSQL Server

De databaseserver die alle andere databaseservers doet verbleken. Uiteraard maak je bij je project gebruik van deze betrouwbare standaard op het gebied van SQL-databases, SQL Server. Bij ons .NET Hosting pakket geven we je de beschikking over 2 databases in ons SQL Server cluster. Elke database kan standaard tot 1GB groeien, dus volop ruimte om data te verzamelen en te bewerken.

Link naar deze kopModerne versies van .NET en .NET Core

.NET Core is de toekomst. Uiteraard kun je bij Vevida kiezen voor de nieuwste versies van .NET Core. Gebruik je moderne tools als Blazor of MVC? Geen probleem met .NET Hosting bij Vevida. Uiteraard hosten we ook graag je bestaande projecten gebaseerd op eerdere versies van .NET Core of het .NET Framework. Zelfs Classic ASP is welkom in ons pakket .NET Hosting.

.NET Hosting is een van de nieuwe producten die wij aanbieden onder de vlag van Vevida.dev.