Acht sprekers, acht onderwerpen, honderd geluksvogels. Je leest het goed. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen op onze alles-in-één jubileumtraining over acht zaken die jij absoluut moet weten om van je website of -shop een succes te maken. Deze eenmalige jubileumeditie van de Vevida Academy is woensdag 16 mei 2018 in hotel Van der Valk in Houten en alleen toegankelijk voor klanten. Je moet er wel iets voor doen!

Jij kunt deze training GRATIS bijwonen. Je moet er wel iets voor doen. Zorg ervoor dat je op woensdag 25 april 2018 om 12.00 uur klaar zit achter je desktop of laptop. Op dat moment gaat de inschrijving open. De eerste 100 inschrijvers ontvangen een gratis ticket. Op is op, vol is vol. Dus wees er op tijd bij. Zoek alvast je klantnummer op.

Na onze taartenactie in oktober en het eerste jaar een gratis .NU-domeinnaam in december, is ook de Vevida Fandag een actie in verband met ons 20-jarig jubileum. Ben jij benieuwd naar de onderwerpen die aan bod komen?

Tip: Bij onze taartenactie in oktober waren alle honderd taarten binnen twee minuten vergeven. Dus wil jij onze eenmalige alles-in-één-jubileumtraining bijwonen? Zorg er dan voor dat je 25 april vóór twaalf uur klaar zit. Tip: Houd die dag je klantnummer bij de hand!

Meer weten: www.vevida.academy/fandag.