Kritiek lek in Joomla verholpen – Update nu!

Lees meer

Het Joomla Security Strike Team heeft gistermiddag met het uitbrengen van de nieuwe versie 3.6.4 een kritiek lek gedicht. Omdat “exploits” om deze kwetsbaarheid te misbruiken al gemaakt en online beschikbaar zijn, is het belangrijk dat jij zo snel mogelijk je Joomla-versie bijwerkt.

WordCamp NL: ‘Je weet het allemaal wél. Nu alleen nog doen’

Lees meer

WordCamp NL 2016 zit erop. Drie dagen lang was een complete etage van de Jaarbeurs in Utrecht hét domein van WordPressers. Beginners, gevorderden, techies en verleiders laafden zich aan alle aspecten van deze populaire websitebouwerstool. Natuurlijk waren wij erbij: als sponsor, als contributor en met collega Pieter Daalder als gewaardeerd spreker over het beveiligen van je website.

In MyVevida regel je veel zaken gewoon helemaal zelf

Lees meer

Wanneer bracht jij voor het laatst een bezoekje aan MyVevida? In jouw online portaal bij Vevida regel je veel zaken eenvoudig zelf. Je vindt er een overzicht van alle producten, diensten en facturen, je bestelt er uitbreidingen op je pakket en werkt er je accountgegevens bij (e-mail, adres en telefoonnummer). Vandaag deel 1: het beheer van je accountgegevens.

Wij sponsoren WordCamp NL en onze Pieter houdt er z’n talk

Lees meer

Drie dagen lang praten over WordPress en samen deze populaire websitetool verbeteren. Dat is wat we gaan doen tijdens WordCamp NL op 14, 15 en 16 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij zijn supertrots om te vermelden dat wij een van de hoofdsponsoren van dit superleuke evenement zijn. Voor ons wordt WordCamp NL dubbel feest, want onze Pieter Daalder beleeft er zijn vuurdoop als spreker.

Ben jij klaar voor de toekomst? Wij wel! Stap nu over op PHP 7

Lees meer

Wij zijn graag klaar voor de toekomst. Daarom hebben wij allemaal nieuwe SSD-servers aangeschaft en deze meteen uitgerust met PHP 7. Dat is de meest recente versie van deze scripttaal. De komst van PHP 7 betekent wel het einde van de ondersteuning voor PHP-versie 5.5. Wil jij voorkomen dat jouw website straks een wit scherm geeft, werk dan jouw PHP-versie bij tot PHP 7.

Snelste MySQL databases ooit, gewoon bij Vevida

Lees meer

Onze engineers willen maar één ding, webhosting nóg sneller maken. Nu we onze servers volledig hebben uitgerust met SSD’s in plaats van ouderwetse harddrives, is het tijd voor een volgende stap: supersnelle databases! Deze en komende maand verplaatsen we alle MySQL en MS SQL databases naar ons splinternieuwe, razendsnelle databaseplatform.

Training Snel naar een winstgevende online business

Lees meer

Je hebt een mooie website of een fancy webshop en je staat voor de volle honderd procent achter je diensten en/of producten. Alleen heb je nog niet het online succes waar je van droomt. Kom dan naar de training “Snel naar een winstgevende online business” door entrepreneur Alex van Ginneken.

Waarom Google’s nieuwe project heel erg nuttig kan zijn

Lees meer

We hebben al vaker geschreven over het belang van een snelle website, ook als rankingfactor in Google. Daarnaast schreven we eerder al over het belang wat Google hecht aan mobiele websites. Tel die twee zaken bij elkaar op en je krijgt Google nieuwste project: Accelerated Mobile Pages. Karel Geenen van KG Bureau legt uit wat de voor- en nadelen zijn.

Zo overtuig je twijfelende klanten

Lees meer

Twijfels bij klanten kunnen voortkomen uit negatieve ervaringen uit het verleden. Het lijkt misschien lastig om deze groep te overtuigen nadat ze bij je concurrent zijn afgeknapt. Maar die twijfels kunnen je ook veel klanten opleveren.

Aartjan van Erkel geeft je twee leuke voorbeelden van Nederlandse bedrijven die hun hele merk hierop hebben gebouwd.