Kritiek lek in Joomla verholpen – Update nu!

joomla-3-6-4-releaseHet Joomla Security Strike Team heeft gistermiddag met het uitbrengen van de nieuwe versie 3.6.4 een kritiek lek gedicht. Omdat “exploits” om deze kwetsbaarheid te misbruiken al gemaakt en online beschikbaar zijn, is het belangrijk dat jij zo snel mogelijk je Joomla-versie bijwerkt.

Lees meer »

Caching in WordPress: Wat is het en hoe werkt het? Een uitleg!

cachingCaching in WordPress, iedereen doet het en bijna niemand weet precies wat het is of hoe het werkt. Vandaar dit artikel van onze Jan Reilink, dat hij heeft gepost op zijn eigen blogsite. Caching is essentieel voor de performance van jouw website. En performance is essentieel voor het succes van jouw website. Heb je altijd al meer willen weten over caching in WordPress? Lees dan snel verder.

WordCamp NL: ‘Je weet het allemaal wél. Nu alleen nog doen’

WordCamp NL BedanktWordCamp NL 2016 zit erop. Drie dagen lang was een complete etage van de Jaarbeurs in Utrecht hét domein van WordPressers. Beginners, gevorderden, techies en verleiders laafden zich aan alle aspecten van deze populaire websitebouwerstool. Natuurlijk waren wij erbij: als sponsor, als contributor en met collega Pieter Daalder als gewaardeerd spreker over het beveiligen van je website.

Lees meer »

In MyVevida regel je veel zaken gewoon helemaal zelf

Wanneer bracht jij voor het laatst een bezoekje aan MyVevida? In jouw online portaal bij Vevida regel je veel zaken eenvoudig zelf. Je vindt er een overzicht van alle producten, diensten en facturen, je bestelt er uitbreidingen op je pakket en werkt er je accountgegevens bij (e-mail, adres en telefoonnummer). Vandaag deel 1: het beheer van je accountgegevens.

Lees meer »

Wij sponsoren WordCamp NL en onze Pieter houdt er z’n talk

wcnlDrie dagen lang praten over WordPress en samen deze populaire websitetool verbeteren. Dat is wat we gaan doen tijdens WordCamp NL op 14, 15 en 16 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij zijn supertrots om te vermelden dat wij een van de hoofdsponsoren van dit superleuke evenement zijn. Voor ons wordt WordCamp NL dubbel feest, want onze Pieter Daalder beleeft er zijn vuurdoop als spreker.

Lees meer »

Ben jij klaar voor de toekomst? Wij wel! Stap nu over op PHP 7

php7Wij zijn graag klaar voor de toekomst. Daarom hebben wij allemaal nieuwe SSD-servers aangeschaft en deze meteen uitgerust met PHP 7. Dat is de meest recente versie van deze scripttaal. De komst van PHP 7 betekent wel het einde van de ondersteuning voor PHP-versie 5.5. Wil jij voorkomen dat jouw website straks een wit scherm geeft, werk dan jouw PHP-versie bij tot PHP 7.

Lees meer »

Snelste MySQL databases ooit, gewoon bij Vevida

snelste-mysql-databasesOnze engineers willen maar één ding, webhosting nóg sneller maken. Nu we onze servers volledig hebben uitgerust met SSD’s in plaats van ouderwetse harddrives, is het tijd voor een volgende stap: supersnelle databases! Deze en komende maand verplaatsen we alle MySQL en MS SQL databases naar ons splinternieuwe, razendsnelle databaseplatform.

Lees meer »

Vergroot de relevantie van je Google AdWords advertenties

kgb-1-extensies voor websiteinfogoogle-adwordsJe kunt jezelf nóg beter profileren in je advertentie in Google AdWords. Met extensies voor website-informatie kun je meer informatie over je producten en diensten geven. Je pakt zo meer advertentieruimte in de zoekresultaten. Rick Doornbos van KG Bureau legt uit hoe je simpel zelf een extensie voor website-informatie toevoegt, en aan welke eisen deze moet voldoen.

Lees meer »

Zo vermoord je clichés én val je op tussen je concurrenten

vermoord-de-clichesDe meeste marketing is totaal niet onderscheidend en staat stijf van de clichés. Misschien is het je ook weleens opgevallen dat bedrijven binnen een bepaalde branche vaak hetzelfde zeggen. Dat zorgt weliswaar voor herkenbaarheid bij klanten. Maar het nadeel weegt inmiddels zwaarder: ze gaan je sneller negeren. Aartjan van Erkel vertelt waarom jij moet afstappen van de clichés en iets gaat zeggen dat niemand anders kán zeggen.

Lees meer »

Training Snel naar een winstgevende online business

vevida-academyJe hebt een mooie website of een fancy webshop en je staat voor de volle honderd procent achter je diensten en/of producten. Alleen heb je nog niet het online succes waar je van droomt. Kom dan naar de training “Snel naar een winstgevende online business” door entrepreneur Alex van Ginneken.

Lees meer »

1 2 3 15