Of het koud was? Ja, natuurlijk. Er waren momenten bij dat wij van Vevida zaten te klappertanden. Maar wat hebben wij een fun gehad tijdens de vossenjacht op de Community Day van WordCamp Utrecht op zondag 28 oktober en natuurlijk ook tijdens het reguliere programma een dag eerder in Seats2Meet in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Om maar met die eerste dag van de WordCamp te beginnen: wat een mooi en vol programma met boeiende sprekers hadden de vrijwilligers van dit evenement over WordPress in elkaar gedraaid. Er kwamen 175 WordPress liefhebbers samen om te leren over WordPress, te netwerken en vooral veel plezier te hebben.

Link naar deze kopTechniek en tips

Verdeeld over vier tracks kregen de bezoekers niet alleen presentaties te zien, maar konden ze tevens deelnemen aan talloze workshops. Ze kregen bovendien een kijkje achter de schermen bij de vrijwilligers, die WordPress maken wat het is. Zowel de techniek achter deze websitebouwtool werd besproken als ook manieren om met je website de harten van nog meer bezoekers te veroveren en succesvoller te zijn.

Link naar deze kopVossen in Utrecht

Dan door naar de vossenjacht op de tweede dag, een primeurtje op deze eerste Community Day. De vossen (lees: sponsors) verspreidden zich over de stad, de jagers (lees: deelnemers WordCamp) volgden. Wij van Vevida huurden een elektrische sloep en bevoeren de grachten. Prachtig om Utrecht eens van die kant te aanschouwen. Zowel de deelnemers als wij hebben ons deze dag zeker vermaakt. Het was wel koud. Of had ik dat al geschreven?

Aan de organisatie: bedankt voor het organiseren. Aan de deelnemers: tot de volgende keer!