Python Hosting

Omdat het moderne internet veel meer is dan simpele websites met PHP, introduceren wij nu ons nieuwe pakket Python Hosting. Met de dynamische taal Python bouw je de mooiste webapplicaties. Speciaal gemaakt voor hosting van Python frameworks als Django en Flask, of zelfgebouwde Python-applicaties.

Wil jij jouw Python-oplossing altijd online, zonder je zorgen te maken over onderhoud aan een webserver? Probeer dan nu onze Python Hosting.

Link naar deze kopPython Hosting, voor een volwassen taal

Python is een programmeertaal die al jaren sterk groeit. Origineel ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam is Python inmiddels niet meer weg te denken uit de moderne IT-gereedschapskist. Python is oorspronkelijk gemaakt en geoptimaliseerd om wiskundige analyses te kunnen uitvoeren en heeft in zeer korte tijd de wetenschappelijke wereld veroverd. Python wordt veel gebruikt in big data, machine learning en kunstmatige intelligentie. Inmiddels is Python een volwassen taal geworden, die ook op het internet veelvuldig wordt toegepast. Wist je dat Dropbox voor een groot deel in Python is gebouwd?

Link naar deze kopVevida maakt er dagelijks gebruik van

Vevida maakt al jaren gebruik van Python. Als opvolger van Perl is het een veelgebruikt hulpmiddel bij onze dagelijkse werkzaamheden. Allerlei ondersteunende tools en scripts worden in Python geschreven en onderhouden, zowel door ons als in de door ons gebruikte systemen. Het is dan ook een logische vervolgstap om die kennis en expertise ook aan te bieden aan onze klanten in de vorm van Python Hosting.

Link naar deze kopModerne versies van Python

We beginnen direct goed, met ondersteuning voor alle momenteel onderhouden varianten van Python. Dat betekent dat je een environment kunt maken voor Python 3.6, 3.7 of 3.8. We hebben allerlei modules alvast voor je klaargezet. Je hoeft ze alleen nog maar in je omgeving te importeren door een requirements.txt te plaatsen. Lees welke versies van Python jij kunt gebruiken.

Link naar deze kopGeïsoleerde Python-container

Jouw applicatie wordt gehost in een speciale Python-container, waarbinnen je Python environment is aangemaakt. Helemaal naar jouw wens ingericht en standaard opgezet met 8 cores en 10GB intern geheugen. Net een VPS, maar dan zonder de zorgen over het onderhoud en de beveiliging. Hier lees je hoe Python Hosting werkt bij Vevida.

Link naar deze kopTwee MariaDB databases bij Python Hosting

De meest gebruikte databaseoplossing op het internet, MariaDB (MySQL), is onderdeel van onze Python Hosting. Je krijgt er zelfs twee, zodat je met verschillende datasets kunt werken of een test- en een productieomgeving kan inrichten.

Python Hosting is een van de nieuwe producten die wij aanbieden onder de vlag van Vevida.dev.