Stap nu over op PHP7Wij vinden het belangrijk dat jouw website snel is. Want dat is toch wel een beetje onze core business, of niet? En daarom maken wij een begin met de overstap naar PHP 7 als standaard versie op onze webservers. De komende maanden zijn wij hiermee bezig. Je vindt in MyVevida op welke server jouw website wordt gehost. Lees snel verder voor belangrijke informatie. Maak je geen gebruik van PHP, dan verandert er voor jou niks.

Link naar deze kopWat verandert er voor jou?

Als je gebruik maakt van de laatste technieken dan verandert er helemaal niets. Behalve dat je zult merken dat jouw website sneller reageert. Ben je nog niet helemaal bij met jouw PHP-code of CMS-versie, dan kun je nog tijdelijk terugvallen op de oude PHP-versie 5.6. Je leest in ons helpartikel PHP-versie kiezen hoe je dit eenvoudig doet.

Wil je precies weten wat er allemaal is veranderd (en verbeterd) in PHP 7, ten opzichte van 5.5 en 5.6, neem dan een kijkje op PHP.net’s pagina Migrating from PHP 5.6.x to PHP 7.0.x.

Heb je vragen of problemen met deze PHP-versiewijziging, schroom dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je vaak precies vertellen wat er moet gebeuren.