PHP 7.4

PHP 7.4 is vanaf 11 juni 2020 de nieuwe standaard op onze hostingomgeving. De belangrijkste reden hiervoor is dat in deze nieuwe versie van PHP enkele features zitten die jouw website weer een stuk beter laten presteren en tevens de veiligheid verhogen. Dat vinden wij heel belangrijk.

Link naar deze kopPHP 7.4 bezig met grote opmars

Omdat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan gebruiken wij altijd de meest recente versie, in dit geval dus PHP 7.4. Zodra er een update verschijnt, testen wij die versie eerst grondig. Pas daarna rollen we de nieuwe versie uit. Dat verwachten wij ook van onze klanten. Zo is het goed om te constateren dat de grote meerderheid inmiddels gebruik maakt van 7.3 als standaard en dat ook versie 7.4 sinds de uitrol in december 2019 aan een flinke opmars bezig is. Dat zien wij graag bij Vevida.

Link naar deze kopWat jij moet doen

Jij hoeft zelf niet in actie te komen. Wij gaan de migratie voor jou uitvoeren. Dat doen we in de nacht van 10 op 11 juni 2020. PHP 7.4 is merkbaar sneller dan de voorgaande versies.

Wil jij weten wat de nieuwe features in PHP 7.4 zijn, lees dan deze Engelstalige migratiehandleiding. Wil jij weten welke PHP versie jouw website gebruikt? Zo kom je erachter.