webshophosting 2Twijfel jij over het starten van een webwinkel? Aarzel niet, tuig vandaag nog jouw webshop op. Het is minder ingewikkeld dan je denkt. En met het speciale webshophostingpakket van Vevida leg je snel en eenvoudig de basis van je eigen webshop.

Jij wilt graag een webwinkel beginnen en wij snappen wel waarom! Webwinkels floreren, en dat is niet voor niks. Bijna 10 miljoen Nederlanders en 7 miljoen Belgen doen hun aankopen inmiddels online. Ze kopen niet alleen boeken, kabeltjes, kleding en cd’s. Televisies, koelkasten, horloges, ja zelfs tuinhuisjes en sauna’s worden via internet gekocht. Loop jij dus nog steeds rond met de vraag of een webwinkel wel een goed idee is? Wij zeggen: doen!

Zorgeloos online

Wil jij zorgeloos van start met jouw eigen webshop? Kies dan voor Premium Webhosting van Vevida. Dit pakket biedt vele extra’s. Met tools als WordPress en WooCommerce bouw je zelf een mooie webshop. Je kunt tot zeven dagen back-ups terugzetten en beschikt over een SSL-certificaat. Bovendien krijg je er 1 Mail Xchangeaccount gratis bij. Met Mail Xchange kun je overal en altijd je e-mails, notities, taken en contacten online beheren en synchroniseren

Veiligheid staat voorop

Ons Premiumpakket is inclusief een SSL-certificaat. Met deze beveiligde verbinding bescherm je de persoonsgegevens (creditcard, wachtwoorden en rekeningnummers) die je klanten op je site invullen. Bovendien voldoe je hiermee aan de nieuwe Europese eisen die de privacy van klanten moeten waarborgen. Belangrijker nog is dat Google webshops met een SSL-certificaat hoger plaatst in de zoekmachines. Je bent voor je klanten dus een stuk beter vindbaar.

Mail Xchange

Een andere slimme feature in ons Premiumpakket is Mail Xchange. Hiermee kun je jouw gegevens synchroniseren met al jouw (mobiele) apparaten. Heel handig als je vaak op pad bent. Per Mail Xchange-account krijg je ook nog eens 25 GB extra e-mailopslag en een centrale plek van 10 GB voor de opslag van al je bestanden.

Kortom, Premium Webhosting is een ideaal pakket voor webwinkels. Overigens is een webshop starten veel minder ingewikkeld dan je denkt. Met het Premium hostingpakket van Vevida krijg je de beschikking over WordPress en WooCommerce. Hiermee bouw je eenvoudig je eigen webshop.

Bestel vandaag nog jouw webshophostingpakket bij Vevida.