Je hebt het al kunnen lezen in de nieuwbrief: jouw webmail bij Vevida krijgt binnenkort een nieuw uiterlijk. Waarom deze verandering? Omdat we bij Vevida continu op zoek zijn naar de beste oplossingen voor onze klanten, voor jou dus. Uiteraard altijd met de vertrouwde kwaliteit die je van ons gewend bent.

Vevida maakt tot 12 februari 2020 nog gebruik van OX App Suite (Open-Xchange) als webmailprogramma. Een dag later stappen we over op een betere en  gebruikersvriendelijkere webmail met veel handige features.

Link naar deze kopWat jij moet doen

Helemaal niets. Echt, jij hoeft zelf niet in actie te komen. Wij zorgen ervoor dat jij op 13 februari gewoon probleemloos van de vernieuwde webmail gebruik kunt maken. Zodra jij je via de link op de Vevida.com hebt aangemeld, zie al je e-mailmappen en e-mailberichten die bij ons op de server staan. Ook al je e-mailinstellingen en jouw contactpersonen zijn overgenomen.

Link naar deze kopWat er dan voor jou verandert

Eigenlijk niets. Je logt nog steeds in via de gebruikelijke link “Webmail” op onze homepage. Je voert vervolgens gewoon je gebruikersnaam en wachtwoord in. Pas dan zie je het verschil: het uiterlijk van de webmail is anders. Alles ziet is net even wat frisser uit en het werkt allemaal sneller, makkelijker en intuïtiever. Je behoudt verder dezelfde mogelijkheden.

Het loginscherm ziet er natuurlijk iets anders uit, maar het inloggen gaat nog precies hetzelfde (e-mailadres en wachtwoord).

Link naar deze kopHandige tutorials

Omdat de webmail er iets anders uitziet en sommige opties op een andere plek staan, moet je misschien even wennen. Daarom gaan we – om jou op weg te helpen – binnenkort enkele handige tutorials over de webmail online zetten. Het is goed om deze op een rustig moment door te nemen / te bekijken. Het zorgt ervoor dat jij straks met nog meer plezier gebruik maakt van je webmail bij Vevida. Inloggen doe je op de vertrouwde manier via de link Webmail op Vevida.com.