Begin jij binnenkort je eigen webshop? Let dan goed op. Registreer vóór 18 mei 2019 bij ons een unieke .SHOP-domeinnaam i.c.m. WordPress Hosting en je krijgt het eerste jaar maar liefst 42% combikorting. De sterke .NL-domeinnamen zijn al bezet, maar  met jouw .SHOP-domeinnaam steek jij al je concurrenten naar de kroon. Bekijk de actiepagina.

Link naar deze kopDe kracht van een .SHOP-domein

Dat is simpel: de sterke .NL-domeinnamen zijn al bezet en met jouw eigen unieke en ijzersterke .SHOP-domeinnaam steek jij meteen al je concurrenten naar de kroon. Bovendien is het voor alle bezoekers meteen duidelijk dat ze zich op de site van een webwinkel bevinden. Meer informatie over onze .SHOP-actie.

Link naar deze kopWaarom WordPress Hosting?

Nou, dat is inclusief back-ups (tot drie maanden) en een SSL-certificaat. Jij bent hiermee zichtbaar met een slotje beveiligd. Toekomstige klanten vinden het een geruststellende gedachte dat hun persoonsgegevens via jouw webshop versleuteld (en dus veilig) worden uitgewisseld. Bovendien kun je met de gratis plugin WooCommerce je eigen webshop bouwen.

Link naar deze kopGratis handleidingen voor bouwen webshop

Als jij gebruik maakt van onze aanbieding, dan krijg je direct toegang tot onze handleiding WordPress voor Beginners en het handboek WooCommerce. Hiermee kun jij meteen zelf aan de slag en je eigen webwinkel bouwen. WordPress is ’s werelds populairste websitebouwer en WooCommerce is dé plugin voor het inrichten van een prachtige webshop.

Check of jouw favoriete .SHOP-domeinnaam nog beschikbaar is!