Vevida wint RegiStar Award

Yes! We hebben hem binnen. Wij zijn de trotse winnaar van de RegiStar Award voor beste .NL-Reseller. We ontvingen deze prijs op de Dag van de Domeinnaam vooral vanwege de positieve manier waarop  onze klanten in hun kracht zetten. Kennis delen door middel van trainingen over bijvoorbeeld Google en de AVG (Vevida Academy) en meetups over WordPress. “Naast een deskundige klantenservice biedt deze jubilaris (want bestaat 20 jaar!) een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Een makkelijk toegankelijke partij”, is het oordeel.

Lees meer »

Nog te veel websites kwetsbaar voor digitale inbraak

Wij hameren er al jaren op dat jij als online ondernemer je website goed moet beveiligen tegen misbruik. Gebruik een SSL-certificaat voor de bescherming van persoonsgegevens, werk je website en plugins altijd bij naar de laatste versie, zorg voor een goede back-up en gebruik altijd sterke wachtwoorden. Toch is driekwart van de ruim 500.000 websites van het midden- en kleinbedrijf (mkb), die privacygevoelige informatie verwerken, kwetsbaar voor digitale inbraak, zo blijkt uit een onderzoek van Dataprovider.

Lees meer »

Onze algemene voorwaarden zijn aangepast vanwege de AVG

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) wordt per 25 mei 2018 vervangen door de GDPR. In Nederland noemen we deze wet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook Vevida moet aan deze nieuwe wet voldoen, we hebben onze algemene voorwaarden er op aangepast.

Lees meer »

Vevida Fandag: onze jubileumtraining

Acht sprekers, acht onderwerpen, honderd geluksvogels. Je leest het goed. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen op onze alles-in-één jubileumtraining over acht zaken die jij absoluut moet weten om van je website of -shop een succes te maken. Deze eenmalige jubileumeditie van de Vevida Academy is woensdag 16 mei 2018 in hotel Van der Valk in Houten en alleen toegankelijk voor klanten. Je moet er wel iets voor doen!

Lees meer »

Jij, de AVG en Vevida

De AVG, je hebt er ongetwijfeld al genoeg over gehoord, gelezen en gezien. Toch heb je nog genoeg vragen over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 van kracht is. De AVG vervangt de Wet Bescherming Persoonsgegevens  (WBp). Maar wat betekent de AVG voor jou als klant van Vevida, en wat zijn eventueel de gevolgen voor jouw klanten en bezoekers? Omdat wij steeds vaker vragen krijgen over de AVG, geeft onze accountmanager Martijn de Braak je enige tekst en uitleg.

Lees meer »

Gebruik altijd sterke wachtwoorden

Het belang van het gebruik van sterke wachtwoorden is afgelopen week maar weer eens gebleken. Een hacker heeft ontdekt dat de gegevens van miljoenen e-mailaccounts op straat liggen. Ondanks de vele waarschuwingen gebruiken veel mensen toch nog steeds makkelijk te achterhalen wachtwoorden als ‘wachtwoord’, ‘123456’, ‘geheim’, hun eigen naam of die van hun kinderen. Bovendien wordt voor verschillende websites steeds hetzelfde wachtwoord gebruikt. Hieronder enkele tips.

Lees meer »

WordPress draait op 30% van de tien miljoen populairste websites

WordPress

WordPress is al jaren veruit de populairste tool om websites mee te bouwen. Onlangs maakte W3Techs bekend dat inmiddels dertig procent van de tien miljoen populairste websites op WordPress draaien. Overigens is het gebruik van WordPress niet ineens heel hard gestegen, maar bereikte onlangs wel deze mijlpaal, zo toont W3Techs op zijn cms-pagina. Daarmee laat WordPress andere websitebouwtools ver achter zich. Joomla staat tweede met een score van 3,1 procent, gevolgd door Drupal met 2,2 procent. Daarna volgen Magento, Shopify en Blogger.

Jij vraagt, wij draaien: Vevida langer bereikbaar

Je bent eraan gewend dat onze medewerkers op de klantenservice jou steeds deskundig en adequaat te woord staan. Nu zijn we op werkdagen langer bereikbaar: van 8.30 uur tot en met 20.00 uur. Deze verruiming van onze openingstijden is ingevoerd omdat wij beseffen dat jij soms ook in de vroege avonduren behoefte hebt aan telefonische ondersteuning. Buiten deze uren kun je ons natuurlijk altijd per e-mail bereiken.

Websites zorginstellingen nog slecht toegankelijk voor mensen met een beperking

Accessibility

De websites van veel huisartsen, ziekenhuizen en andere Nederlandse zorginstelling zijn niet of slecht toegankelijk voor mensen met een auditieve of visuele beperking. Dat meldt de Stichting Accessibility. Het is een jaar geleden dat de wetgeving van kracht werd die organisaties onder meer verplicht om websites bruikbaar te maken voor mensen met een beperking. Er blijkt nog maar weinig veranderd. Technisch is het al wel heel goed mogelijk websites aan te passen voor deze doelgroep. Onze Romke heeft in juni 2017 al een interessant blog over accessibility geschreven.

1 2 3 39