PHP 7.4 komt eraan, PHP 7.1 gaat eraan

php 7.4 verschijnt in december 2019

PHP rolt binnenkort versie 7.4 uit. Ben jij een pionier en wil je zo snel mogelijk profiteren van alle nieuwe features in deze nieuwe update? Met ingang van 12 december kun je er bij ons meteen mee aan de slag. Wij hebben PHP 7.4 vanaf die dag voor de liefhebber beschikbaar gesteld op onze servers. Dan stopt meteen de ondersteuning op PHP 7.1.

Hoe Wi-Fi vanuit Nederland de wereld veroverde

Cees Links, een van de uitvinders van Wi-FiCees Links en zijn team maakten van Wi-Fi de wereldstandaard

Wi-Fi, of in onze taal gewoon wifi (wiefie). We maken er dagelijks dankbaar gebruik van. Toch weten velen niet dat het een Nederlandse uitvinding is. Hetzelfde geldt voor Bluetooth, dat in 1994 door de Nederlandse elektrotechnicus Jaap Haartsen in dienst van Ericsson werd bedacht en ontwikkeld. Vandaag staan we even stil bij de Hollandse pioniers die ons het draadloze internet bezorgden.

Pas op: phishingmail uit naam van Vevida in omloop

Wij willen jullie waarschuwen voor een phishingmail die momenteel uit naam van Vevida in omloop is. Het onderwerp van die mail is ‘Veiligheidsadvies is belangrijk’. Klik niet op de links in deze mail, maar verwijder hem direct. Heb je per ongeluk wel op de link geklikt en je gegevens ingevuld? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op 050-2110100.

Leer de beginselen van Google Analytics

Heb jij je altijd al eens willen verdiepen in Google Analytics, maar heb je geen idee waar te beginnen? Kom dan naar onze training Google Analytics voor beginners op woensdag 20 november 2019 in het Van der Valk Hotel in Houten. Google Partner Robert Verboon loodst je stap voor stap door het hele proces.

Leer in 1 middag je eigen WordPress website bouwen

Leer in één middag stap voor stap je eigen WordPress website bouwen. Kom naar onze workshop op dinsdag 12 november in ons kantoor in Groningen. Met 5 andere cursisten bouw je die middag individueel aan dezelfde website. Deze kun je nadien thuis naar eigen inzicht verder aanpassen.

Vijf sterren voor onze Vevida Optimizer

Yes! Onze Vevida Optimizer heeft inmiddels meer dan 6000 (!) actieve installaties. Nog veel mooier is – vinden wij – dat deze door ons geschreven plugin voor WordPress door de gebruikers wordt gewaardeerd met de volle 5 sterren. Heb jij de Vevida Optimizer al gedownload?

WUR nog steeds tevreden met ons WordPress-platform

WUR

Vevida heeft speciaal voor het onderwijs een WordPress-platform ontwikkeld. Het stelt deze instellingen in staat om hun leerlingen en studenten een leerzame introductie aan te bieden in de techniek achter het internet en in WordPress als veelzijdige en bruikbare tool om websites mee te bouwen.

Het einde van Access-databases is nabij

Met de introductie van Windows Server 2019 in ons hostingplatform komt het einde van Access en Active Server Pages (ASP) in zicht. ASP en Access zijn enkele van de technologieën waarmee Vevida groot is geworden. Jarenlang werd Access veel gebruikt als database back-end voor websites die werkten met de scripttaal die we nu classic ASP noemen.