Vevida opgenomen in Hall of Fame voor hosters

Vevida is opgenomen in The Hall of Fame van de HostersVevida is opgenomen in The Hall of Fame van de Hosters
Lees meer

Zo trots als een pauw kunnen wij melden dat Vevida is opgenomen in de Hall of Fame voor hosters. Dit is een initiatief van Internet.nl. Vevida behoort nu tot een selecte groep webhosters die werkt met moderne internetstandaarden. Door het gebruik van deze standaarden maken wij samen het internet voor iedereen toegankelijker, veiliger en betrouwbaarder.

Online workshop WordPress de volgende stap

WordPress de volgende stapWordPress de volgende stap
Lees meer Heb jij de basis van WordPress en Elementor onder de knie en wil je nu een volgende stap maken in het professionaliseren van je website? Volg dan op donderdag 24 september 2020 onze twee uur durende online workshop WordPress de volgende stap. Als extraatje krijg je van ons 1 jaar gratis Elementor Pro ter beschikking. Je betaalt slechts 60 euro (inclusief btw).

Live webinar: Meer omzet met e-mailmarketing en Mailchimp

Webinar e-mailmarketingWebinar e-mailmarketing
Lees meer

Het versturen van e-mails is nog steeds de beste en goedkoopste manier om jouw bedrijf bij (potentiële) klanten onder de aandacht te brengen en te houden. Goede e-mailmarketing is dus essentieel. Maar wat komt er allemaal bij kijken? Gunther Himschoot van de Vevida Academy legt het je op donderdag 18 juni 2020 allemaal uit in het webinar Meer omzet met e-mailmarketing en Mailchimp.

PHP 7.4 is onze nieuwe standaard

PHP 7.4PHP 7.4
Lees meer

PHP 7.4 is vanaf 11 juni 2020 de nieuwe standaard op onze hostingomgeving. De belangrijkste reden hiervoor is dat in deze nieuwe versie van PHP enkele features zitten die jouw website weer een stuk beter laten presteren en tevens de veiligheid verhogen. Dat vinden wij heel belangrijk.

Vevida introduceert .NET Hosting

.NET Hosting voor ontwikkelaars.NET Hosting
Lees meer

Vevida introduceert een Cloud-gebaseerd hostingpakket voor .NET-websites en applicaties. Ons nieuwe product .NET Hosting biedt een volledig pakket voor de moderne .NET-ontwikkelaar. Handige features zijn bijvoorbeeld ondersteuning voor Web Deploy, twee SQL Server databases en support voor de nieuwste versies van .NET Core.