Openingstijden in December

Lees meer

Deze december hebben wij op een aantal dagen aangepaste openingstijden.

We zijn gesloten op de volgende momenten:

Vrijdag 17 december vanaf 14:30 Woensdag 22 december vanaf 16:00 Vrijdag 24 december vanaf 18:00 Zaterdag 25 december gehele dag Vrijdag 31 december gehele dag Zaterdag 1 januari 2022 gehele dag

PHP 8 standaard op twee webservers

Lees meer

Komend onderhoudsvenster maken wij PHP 8 de standaard PHP-versie op twee webservers. Dit onderhoud staat gepland op woensdagnacht 16 september a.s. Een dergelijke wijziging van de standaard voeren wij altijd gefaseerd uit, je vindt alle relevante informatie via dit bericht.

Verplaatsen websites en databases

Lees meer

Momenteel zijn wij druk bezig met het verplaatsen van alle websites en databases naar onze nieuwe servers. Het verplaatsen van alle websites naar de nieuwe servers is een eerste stap waardoor je later gebruik kunt maken van alle voordelen van onze nieuwe hostingpakketten.

Onze nieuwe hostingpakketten

header nieuwe hostingpakketten
Lees meer

We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan een gloednieuw hostingplatform. Het nieuwe platform is voorzien van de nieuwste technieken waardoor we nog snellere en veiligere hosting kunnen leveren voor jouw website. Ook lanceren we nieuwe hosting- en e-mailpakketten met meer opslag, onbeperkt dataverkeer en veel meer functionaliteiten.

Met oud en nieuw gesloten

Lees meer

Donderdag 31 december en vrijdag 1 januari is Vevida gesloten in verband met oudjaarsdag en nieuwjaarsdag. Vanaf maandag 4 januari 2021 zijn wij via de reguliere kanalen (telefoon, e-mail, online chat) weer bereikbaar.

.NET 5.0 beschikbaar

.NET - A Unified platform
Lees meer

10 november j.l is .NET 5.0 uitgebracht, de langverwachte opvolger van .NET Core 3.1 en .NET-Framework 4.8. Wij hebben deze nieuwe versie intern geïnstalleerd en getest vanaf de eerste release candidate. Inmiddels is de stabiele versie beschikbaar op onze Windows Server webservers: je kunt direct gebruikmaken van .NET 5.0 voor jouw website!

Vevida opgenomen in Hall of Fame voor hosters

Vevida is opgenomen in The Hall of Fame van de HostersVevida is opgenomen in The Hall of Fame van de Hosters
Lees meer

Zo trots als een pauw kunnen wij melden dat Vevida is opgenomen in de Hall of Fame voor hosters. Dit is een initiatief van Internet.nl. Vevida behoort nu tot een selecte groep webhosters die werkt met moderne internetstandaarden. Door het gebruik van deze standaarden maken wij samen het internet voor iedereen toegankelijker, veiliger en betrouwbaarder.