Wil je ons bereiken? Mailen is de beste optie

mailen is beMailen is de beste optie

Door alle maatregelen rond het coronavirus is onze klantenservice voorlopig telefonisch verminderd bereikbaar. De wachttijd kan hierdoor iets oplopen. Wij zijn uiteraard wel goed bereikbaar via de mail. Je kunt een ticket insturen via MyVevida of een mail sturen naar info@vevida.com.

Handige tutorials voor jouw nieuwe webmail

Nieuwe Vevida webmail inlogschermNieuwe Vevida webmail inlogscherm

Jouw webmail bij Vevida ziet er met ingang van 13 februari 2020 een klein beetje anders uit dan je gewend bent. Daarom hebben we – om jou op weg te helpen – op ons YouTube-kanaal enkele handige tutorials over de webmail geplaatst. Het is goed om deze op een rustig moment door te nemen / te bekijken. Inloggen doe je op de vertrouwde manier via de link Webmail op Vevida.com.

Ruim tweeduizend WordPress websites gehackt

Het is deze week maar weer eens pijnlijk duidelijk geworden hoe belangrijk het is om je WordPress website en de plugins die je gebruikt continu bij te werken naar de meest recente versie. Of gebruik te maken van thema’s en plugins die worden ondersteund door updates. Meer dan 2000 website werden gehackt in een nieuwe scam-actie, meldt de site Techzine.

Jouw webmail krijgt een fraai nieuw uiterlijk

Je hebt het al kunnen lezen in de nieuwbrief: jouw webmail bij Vevida krijgt binnenkort een nieuw uiterlijk. Waarom deze verandering? Omdat we bij Vevida continu op zoek zijn naar de beste oplossingen voor onze klanten, voor jou dus. Uiteraard altijd met de vertrouwde kwaliteit die je van ons gewend bent.

PHP 7.4 is nu bij ons beschikbaar

PHP 7.4 is vanaf vandaag (12 december 2019) beschikbaar op onze hostingomgeving. In deze nieuwe versie van PHP zitten weer enkele features die jouw website niet alleen een stuk beter laten presteren maar eveneens de veiligheid verhogen. Jij kunt er meteen mee aan de slag.

Voor jouw website monitoren wij 90.000 zaken

Om jouw website optimaal bereikbaar te houden voor je klanten houden wij permanent ruim 90.000 (!) verschillende meetpunten in de gaten. Denk aan de temperatuur, voltages, alle netwerkaansluitingen, geheugengebruik, rotatiesnelheden van ventilatoren, harddisks, elke switch, ja zelfs alle kabels in ons netwerk. Wij maken hiervoor gebruik van de software van Zabbix SIA uit Letland.

PHP 7.4 komt eraan, PHP 7.1 gaat eraan

php 7.4 verschijnt in december 2019

PHP rolt binnenkort versie 7.4 uit. Ben jij een pionier en wil je zo snel mogelijk profiteren van alle nieuwe features in deze nieuwe update? Met ingang van 12 december kun je er bij ons meteen mee aan de slag. Wij hebben PHP 7.4 vanaf die dag voor de liefhebber beschikbaar gesteld op onze servers. Dan stopt meteen de ondersteuning op PHP 7.1.