End of Life voor Internet Explorer

Het is afgelopen met Internet Explorer. Microsoft is gestopt met de ondersteuning van deze webbrowser. De techgigant stuurde op 12 januari 2019 een patch rond waarin ze de gebruikers vroegen om over te stappen naar de nieuwste browser: Edge.

Een nieuw jaar, een nieuwe Windows Server

Microsoft lanceerde eind 2018 de nieuwste versie van haar server besturingssysteem, Windows Server 2019. En net als bij eerdere versies heeft Vevida al direct na de introductie diverse servers uitgerust met dit nieuwe OS. Ook deze versie is gebaseerd op de Windows 10 familie.

Time-out bij het versturen van e-mail

Klanten die gebruik maken van de virusscanner Avast kunnen problemen ervaren met het versturen van e-mails. Ook de scanner van dochteronderneming AVG heeft last van dit probleem.

Meetup Grunn in teken van conversie

Onze eerste WordPress Meetup Grunn van het jaar staat geheel in het teken van conversie! We hebben voor donderdag 17 januari weer twee boeiende sprekers gevonden. Wouter Postma en Evert Semeijn leren je deze avond alle ins en outs omtrent conversie.

Ben jij een pionier? PHP 7.3 is nu beschikbaar

Ben jij een pionier en wil je zo snel mogelijk profiteren van de nieuwe features in PHP 7.3? Dan kun je hier meteen mee aan de slag. Wij hebben PHP 7.3 al voor de liefhebber beschikbaar gesteld op onze servers.

Kerstgroet en aangepaste openingstijden

De feestdagen staan voor de deur. Dé tijd voor heel veel gezelligheid, maar ook een periode waarin wij aangepaste openingsuren hebben. Zo zijn wij beide kerstdagen, oudjaarsdag en 1 januari gesloten. Op maandag 24 december sluiten wij om 17.00 uur. Op de andere werkdagen staan we jullie graag te woord. Voor nu wensen wij jullie fijne kerstdagen en een veilige jaarwisseling.

Meer back-uppen is altijd beter!

Vanaf 1 januari 2019 passen we onze back-up strategie aan zodat we niet 11 maar zelfs 19 back-ups van je data bewaren. Je kan straks tot wel 3 maanden terug in de tijd!

WordPress 5.0 mét Gutenberg is uit

WordPress 5.0 met GutenbergWordPress 5.0 met Gutenberg

WordPress had afgelopen nacht een speciale verrassing voor ons. Met de uitrol van versie 5.0 is de komst van de visuele editor Gutenberg een feit. Natuurlijk heeft ook deze versie weer de naam van een bekende jazzmusicus: Bebo.

Standaard een Wildcard SSL-certificaat bij Vevida

Je hebt verschillende SSL-certificaten. Veel providers leveren een standaard SSL-certificaat dat geldt voor jouwdomeinnaam.nl  en/of www.jouwdomeinnaam.nl. Bij Vevida leveren we vanaf nu standaard een Wildcard SSL-certificaat bij WordPress Hosting, Premium Hosting en Veilige Hosting! Maar wat is een Wildcard SSL-certificaat eigenlijk en wat kun je ermee?

Boeiende presentaties tijdens Promotiedagen

De Promotiedagen Noord-Nederland in MartiniPlaza in Groningen staan weer voor de deur. Op dit jaarlijkse evenement (6 en 7 november) kun jij gratis boeiende presentaties bijwonen en op een laagdrempelige manier in contact komen met andere regionale ondernemers. Wij zijn er ook. Je kunt hier je gratis entreebewijs aanvragen.