Laat je niet gijzelen: bescherm je online en offline data

De belangrijkste digitale beveiligers ter wereld kropen deze week bij elkaar in Den Haag. Een van de onderwerpen waarover werd gesproken: de massale aanvallen met gijzelsoftware. Privacygevoelige data van overheidsinstanties, financiële instanties, ziekenhuizen, bedrijven en particulieren (ja echt!) wordt gehackt en pas weer vrijgegeven als er een flinke zak met geld is betaald.

Lees meer »

WordPress lost beveiligingslek op

WordPress 4.7.5 lost kwestbaarheden op

WordPress heeft vandaag een beveiligingsupdate uitgebracht. In deze versie (4.7.5) worden kwetsbaarheden en lekken in XML-RPC API aangepakt. Je hebt hier eerder al over kunnen gelezen in het artikel over het massaal misbruiken van WordPress websites. Voor jouw online veiligheid is het dus belangrijk om jouw WordPress website meteen bij te werken naar de meest recente versie. Vevida Optimizer werkt de versie automatisch voor je bij. Lees dit helpartikel voor meer WordPress beveiligingstips.

 

Enquête: Help ons jou beter van dienst te zijn

Dagelijks zijn wij bezig met het verbeteren van onze service en dienstverlening. Daarom zijn wij nieuwsgierig naar jouw mening over onze producten, diensten en klantenservice, én naar jouw wensen op het gebied van webhosting. Onze vraag is nu: wil jij vijf minuten vrijmaken voor het invullen van deze vragenlijst. Met jouw feedback kunnen wij onze diensten nóg beter aansluiten bij jouw wensen. Alvast bedankt!

Joomla!3.7

Joomla! 3.7 is uit: ruim 700 verbeteringen

Joomla! 3.7 is vandaag vrijgegeven. Deze meest recente versie telt meer dan zevenhonderd verbeteringen en nieuwe toepassingen die voor jou het beheer vereenvoudigen. Natuurlijk zijn er ook de nodige veiligheidsupdates toegevoegd.

Lees meer »

Training Online Marketing en SEO + uitleg Yoast-plugin 

Meer bezoekers = meer omzet = meer winst! Tijdens de interactieve training ‘Online Marketing en SEO (+ Yoast) op woensdag 10 mei in Houten bespreekt Alex van Ginneken hoe jij de verschillende marketingtools (Adwords, analytics, SEO, Facebook) op de juiste manier inzet. Je krijgt duidelijke praktijkvoorbeelden en praktische informatie. Als toetje neemt Günther Himschoot je stap voor stap mee door Yoast, de populaire SEO-plugin waarmee jij jouw positie in Google verbetert. De training kost je slechts 90 euro (exl. btw). Er zijn maar 60 plekken. Schrijf je snel in!

WordPress Meetup Grunn: weg met de drempels op je site, én waarom je alles moet vieren

Romke van der Meulen en Wendie Huis in ’t Veld zijn woensdag 12 april 2017 de sprekers tijdens onze tweede WordPress Meetup Grunn van dit jaar. Deze bijeenkomst is in de lounge van ons kantoor aan de Rozenburglaan 3 in Groningen. Romke praat ons bij over het belang van de toegankelijkheid van jouw website. Wendie legt uit waarom je elke oplevering of elk jubileum moet vieren. Het leuke is: de toegang is gratis. Meld je aan!

Belang van PHP-updates voor onze servers en jouw site

Wij hebben PHP-versie 7 als standaard op onze webservers draaien. Wij leggen graag even aan jou uit waarom het updaten van PHP zo belangrijk is. En waarom het onderhouden van PHP op jouw website noodzakelijk is.

Lees meer »

De symbolen in de editor van WordPress uitgelegd

De symbolen in de editor van WordPress komen je ongetwijfeld bekend voor. Logisch, want veel symbolen worden ook gebruikt in tekstverwerkers als Word. In dit helpartikel leggen wij je uit wat de diverse symbolen betekenen.

Waarom SSL? Omdat Google dat wil én jou ervoor beloont

Wij hameren al een tijdje op het belang van SSL (https). Dat doen we niet voor niks. SSL is namelijk de nieuwe standaard. Brussel eist het, de Nederlandse wetgeving ook. Veel urgenter is dat Google heel veel waarde hecht aan SSL-sites. Sites mét SSL krijgen in de zoekmachines de voorkeur boven sites zónder https. Bij ons zit SSL in het Extra Veilig component. Dat is tevens inclusief zeven dagen back-up.

 

Versie 2 handleiding WordPress voor beginners is uit

We zijn er even mee bezig geweest, maar kunnen nu met gepaste trots melden dat onze “handleiding WordPress voor beginners” met zestig pagina’s is uitgebreid. In Versie 2 van de handleiding staan nu nóg meer handige tips & tricks. Jij kunt deze pdf gratis downloaden! Zie het als een verlaat Valentijnscadeautje van onze kant.

 

1 2 3 37