We zijn ervan overtuigd dat jij straks tevreden bent met onze webhosting én onze service. Dat weten we eigenlijk wel zeker. Inmiddels maken al meer dan 50.000 klanten naar volle tevredenheid gebruik van onze kwalitatieve webhosting in combinatie met onze vakkundige klantenservice.

De recensies van onze klanten liegen er niet om. Ze beoordelen ons steevast met een hoge score. Dit is iets waar wij terecht trots op zijn. Besluit jij om ook te kiezen voor hosting bij Vevida? Dan gaan wij natuurlijk onze uiterste best doen om ook van jou een echte ambassadeur te maken. Ben je na het plaatsen van je bestelling toch niet tevreden, dan kun je binnen 30 dagen na je aankoop gebruik maken van onze “niet-goed-geld-teruggarantie”.

Link naar deze kopHoe onze garantie werkt

Deze garantie geldt automatisch voor nieuwe bestellingen van de volgende pakketten: Webhosting; WordPress Hosting; Windows Hosting en E-mail Hosting!

De niet-goed-geld-teruggarantie geldt niet voor: domeinnamen, Domein registreren, Registreren +DNS, SSL-certificaten of andere componenten die Vevida aanbiedt.

Link naar deze kopNiet tevreden?

Voldoet onze service toch niet aan je verwachting? Stuur dan binnen 30 dagen na je bestelling een bericht via MyVevida. Natuurlijk willen we in dat geval weten waarom je gebruik wilt maken van onze garantieregeling. Misschien kunnen we je alsnog tevreden stellen. En anders kunnen we met jouw feedback misschien onze dienstverlening in de toekomst verbeteren. Onze supportafdeling pakt je vraag meteen op en zorgt ervoor dat het reeds geïncasseerde bedrag op je rekening wordt teruggestort.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie over onze garantie kun je altijd met ons contact opnemen.

Link naar deze kopBijkomende voorwaarden

Voor onze niet-goed-geld-teruggarantie gelden daarnaast de volgende voorwaarden:

  • Binnen de 30 dagen na je aankoop kun je je bestelling annuleren en gebruik maken van onze garantie.
  • Je factuur moet reeds voldaan zijn.
  • Het betreft een nieuwe bestelling incl. domeinregistratie.