We zijn ervan overtuigd dat jij straks tevreden bent met onze webhosting én onze service. Dat weten we eigenlijk wel zeker. Inmiddels maken al meer dan 50.000 klanten naar volle tevredenheid gebruik van onze kwalitatieve webhosting in combinatie met onze vakkundige klantenservice.

De recensies van onze klanten liegen er niet om. Ze beoordelen ons steevast met een hoge score. Dit is iets waar wij terecht trots op zijn. Besluit jij om ook te kiezen voor hosting bij Vevida? Dan gaan wij natuurlijk onze uiterste best doen om ook van jou een echte ambassadeur te maken. Ben je na het plaatsen van je bestelling toch niet tevreden, dan kun je binnen 30 dagen na je aankoop gebruik maken van onze “niet-goed-geld-teruggarantie”.

Hoe onze garantie werkt

Deze garantie geldt automatisch voor nieuwe bestellingen van de volgende pakketten: Veilige Hosting; WordPress Hosting; Premium Hosting; E-mail Hosting en Visitekaartje! De garantie is beperkt tot de meest gangbare extensies (.nl, .be, .com, .net, .org, .biz, .info, .eu).

De niet-goed-geld-teruggarantie geldt niet voor de pakketten Domein Parkeren, Domein Doorschakelen, premium domeinnamen, SSL-certificaten buiten het pakket of andere componenten die Vevida aanbiedt.

Niet tevreden?

Voldoet onze service toch niet aan je verwachting? Stuur dan binnen 30 dagen na je bestelling een bericht via MyVevida. Natuurlijk willen we in dat geval weten waarom je gebruik wilt maken van onze garantieregeling. Misschien kunnen we je alsnog tevreden stellen. En anders kunnen we met jouw feedback misschien onze dienstverlening in de toekomst verbeteren. Onze supportafdeling pakt je vraag meteen op en zorgt ervoor dat het reeds geïncasseerde bedrag op je rekening wordt teruggestort.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie over onze garantie kun je altijd met ons contact opnemen.

Bijkomende voorwaarden

Voor onze niet-goed-geld-teruggarantie gelden daarnaast de volgende voorwaarden:

  • Binnen de 30 dagen na je aankoop kun je je bestelling annuleren en gebruik maken van onze garantie.
  • Je factuur moet reeds voldaan zijn.
  • Het betreft een nieuwe bestelling incl. domeinregistratie.