Ons doel is om jou te helpen met een succesvolle website. We doen hiervoor ons uiterste best. Wij zorgen voor razendsnelle en veilige webhosting en de juiste tools, zodat jij je website eenvoudig kunt bouwen en onderhouden.

Hoewel we alles zo simpel mogelijk proberen te houden kan het gebeuren dat je een probleem tegenkomt dat je zelf niet eenvoudig kunt oplossen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je website maar we willen je toch graag helpen als je ergens niet uitkomt, daarom hebben we vanaf nu de Vevida expert service.

Met de Vevida expert service kun je een van onze experts inschakelen om jouw probleem voor je op te lossen. Je kunt ook een beroep op ons doen als je eigen programmeur, internetbureau of webbouwer bijvoorbeeld geen tijd heeft of heel duur is. Ook dan helpen we je graag met het oplossen van je probleem.

Een Vevida expert is een Vevida-medewerker of partner die voor je aan de slag gaat om je technische problemen die je webbouwer, programmeur of jijzelf normaal gesproken uitvoert, te verhelpen.

Link naar deze kopDe Vevida experts helpen je graag met de volgende diensten:

Link naar deze kop1. Websitereparatie

Werkt je website niet meer zoals je gewend bent? Bijvoorbeeld door het updaten van je CMS, of omdat je website gehackt is? Dat is erg vervelend! Een programmeur of websitebouwer kan dan vaak helpen. Heb je geen programmeur of websitebouwer en lukt het je zelf niet? Huur dan een van onze experts in. Voor € 79,00 per uur repareren wij je website, zodat je hier zelf geen werk van hebt en je website weer werkt zoals je gewend was! Wij beoordelen eerst of reparatie haalbaar is. Klik hier om websitereparatie aan te vragen via het aanvraagformulier.

Websitereparatie

Link naar deze kop2. Back-up terugplaatsen

Bij Vevida maken we dagelijks back-ups van je e-mail, bestanden en databases. Deze bestanden kun je zelf eenvoudig terugzetten. Kom je er echt niet uit? Dan kun je het terugzetten van een back-up door onze experts laten doen. Voor € 79,00 per uur zorgen wij dat er een back-up wordt teruggeplaatst. Klik hier om een back-up terugplaatsen aan te vragen via het aanvraagformulier.

Expert service back-up terugplaatsen

Link naar deze kop3. Verhuisservice

Link naar deze kopVerhuisservice extern

Wil jij ook gebruikmaken van onze razendsnelle en veilige webhosting maar staat je website nog bij een andere partij gehost? Dan zal je eerst je website moeten verhuizen naar Vevida. Kom je er zelf niet uit, of laat je de verhuizing liever over aan een expert? Wanneer je kiest voor onze verhuisservice dan regelen wij de verhuizing van je website en eventuele e-mail. Voor € 79,00 per uur verzorgen wij de complete verhuizing (inclusief e-mail)! Dit geldt alleen voor WordPress-websites. Klik hier om de verhuisservice aan te vragen via het het aanvraagformulier. Wij beoordelen eerst of het haalbaar is om deze site te verhuizen.

Zelf aan de slag? Bekijk het website verhuizen stappenplan.

Link naar deze kopVerhuisservice intern

Ben je al wel klant bij Vevida maar wil je jouw WordPress-website verhuizen naar een andere server, bijvoorbeeld omdat je wilt overstappen op een andere dienst? Ook dat kunnen onze experts voor je regelen. Omdat je al klant bij ons bent kunnen we je website voor slechts € 59,00 per uur (inclusief e-mail) verhuizen naar een andere server en alles correct voor je instellen. Wij beoordelen eerst of het haalbaar is om deze site te verplaatsen. Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan.

verhuisservice

Link naar deze kop4. Overige werkzaamheden

Heb je hulp nodig van onze Vevida experts maar staat je gewenste dienst er niet tussen? We kijken graag of we je kunnen helpen met je probleem en maken vervolgens een prijsindicatie voor je. We hanteren een uurtarief van € 79,00. Vul het formulier hieronder in en selecteer ‘overige werkzaamheden’.

Vevida expert service - overig

Link naar deze kopVevida expert service aanvraagformulier

Ik wil graag de volgende dienst:

Beschrijf hier zo uitgebreid mogelijk het probleem en de huidige situatie.

Bijvoorbeeld: Mijn WordPress website is gehackt en ik weet zelf niet hoe ik mijn website moet opschonen. Ik krijg verschillende meldingen dat bestand X en Y besmet zijn. Mijn programmeur kan jullie voorzien van meer informatie. Jullie kunnen hem bereiken op 0612345678 en zijn naam is Jan Jansen van Jansen Multimedia BV. Ik heb hem al verteld dat jullie waarschijnlijk contact met hem gaan opnemen.

Beschrijf hier zo uitgebreid mogelijk de gewenste situatie en wat je precies van ons verwacht.

Bijvoorbeeld: Ik zou graag willen dat jullie mijn website weer opschonen zodat bestand X en Y weer gaan werken en dat daardoor mijn website het weer doet.

Omschrijf hier overige informatie die we nodig hebben om het probleem voor je op te lossen. Vragen of opmerkingen kun je hier ook kwijt.

Bijvoorbeeld: Mocht het opschonen van de bestanden niet lukken, dan graag de meest recente back-up terugzetten.

Voorwaarden:

Let op, voor de Vevida expert service gelden de volgende voorwaarden: Deze diensten worden geleverd op basis van best-effort. Wij sturen je een tijdsindicatie over wanneer we verwachten de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, hier kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. De gecommuniceerde prijzen zijn per uur, exclusief BTW. We sturen je vooraf een inschatting van het aantal uren en de prijs. Indien we toch langer bezig zijn dan verwacht nemen we contact met je op om te overleggen of je akkoord bent met de extra tijd die we nodig hebben om je probleem op te lossen.