Vevida teamviewer
Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vooral als je problemen hebt met je e-mail, website, server of instellingen. Daarom introduceren wij de Vevida Teamviewer. Dat is een handige tool waarmee een van onze servicemedewerkers tijdelijk de controle van je computer overneemt om het probleem te achterhalen en de storing te verhelpen. Op die manier kun jij sneller verder met wat echt belangrijk is: je online business.

Teamviewer is een programma dat ons in staat stelt jou snel en slagvaardig te helpen bij problemen die jij zelf niet kunt verhelpen. Vooral in gevallen waarbij na telefonisch contact met onze klantenservice nog steeds onduidelijk is wat er precies aan de hand is. Teamviewer is geschikt voor Windows, Mac OS X en Linux.

Link naar deze kopVevida Teamviewer werkt eigenlijk heel eenvoudig.

Stap 1Download Teamviewer en open het programma

Stap 2Geef de eenmalige code door aan de onze servicemedewerker

Stap 3Hij lost ‘live’ je probleem op

Na afloop verbreek je de verbinding. Je kunt het programma zelfs van je computer verwijderen als je dat wilt. Heb je een volgende keer weer onze hulp via Vevida Teamviewer nodig dan download je het programma gewoon weer opnieuw van onze website. Teamviewer is gratis. Waarom? Omdat het voor ons een handige tool is om jou nog beter van dienst te zijn.

Link naar deze kopWat is Vevida Teamviewer?

Teamviewer is een programma waarmee wij jou snel en slagvaardig helpen bij het oplossen van problemen die jij zelf niet kunt verhelpen. Vooral in gevallen waarbij na telefonisch contact met onze klantenservice nog steeds onduidelijk is wat er precies aan de hand is. Teamviewer is geschikt voor Windows, Mac OS X en Linux.

Link naar deze kopHoe werkt Vevida Teamviewer?

Met Vevida Teamviewer kunnen we over je schouder op jouw computer meekijken en eventueel de controle overnemen. Je moet eerst het programma downloaden. Daarna sturen wij jou een verzoek tot contact. Als je deze connectie accepteert, krijgt onze medewerker toegang tot jouw computer. Hij kan nu de benodigde handelingen uitvoeren en een eventueel probleem snel verhelpen. Na afloop wordt de verbinding verbroken en kun je het programma van je computer verwijderen.

Link naar deze kopIs Vevida Teamviewer gratis?

Ja, het programma is gratis. Waarom? Omdat Vevida Teamviewer voor ons een handige tool om jou nog beter van dienst te zijn. Wij willen je ontzorgen en eventuele problemen zo snel mogelijk verhelpen. Teamviewer helpt ons hierbij.

Link naar deze kopVoor wie is Vevida Teamviewer bedoeld?

We gebruiken Teamviewer als klanten tegen problemen aanlopen die ze zelf niet kunnen verhelpen en waarbij ook na telefonisch contact nog niet duidelijk is wat er precies mis is. Door ‘live’ op je computer mee te kijken, kunnen we sneller en slagvaardiger ingrijpen. Teamviewer is compatible met Windows, Mac OS X en Linux.

Link naar deze kopIs Vevida Teamviewer wel veilig?

Vevida Teamviewer VeiligJa, het gebruik van Vevida Teamviewer is veilig. Het programma legt via een beveiligde SSL-verbinding contact met jouw computer. Dat is via eenzelfde verbinding die banken gebruiken voor het beveiligen van transacties. Bovendien moet je ons eerst expliciet toestemming geven om op je computer mee te kijken. Pas dan krijgt onze medewerker toegang tot jouw computer. Is het probleem verholpen? Verbreek dan gewoon de verbinding. Je kunt er zelfs voor kiezen Vevida Teamviewer hierna permanent van je computer te verwijderen. Heb je een volgende keer onze hulp weer nodig dan download je Vevida Temviewer gewoon opnieuw van onze website. Kosteloos, uiteraard.

Link naar deze kopKlantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.