Wil je naast een hoge kwaliteit ook goede service? Dan herken jij je zeker in onze klantenservice. Wij kiezen voor deskundige medewerkers met een persoonlijke aanpak. Wij staan klaar om jou te helpen met jouw vragen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Onze livechat is op maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een vraag sturen kan ook via onze website of het klantenportaal MyVevida.

  • Telefonisch goed bereikbaar
  • Geen call center
  • Deskundige en betrokken medewerkers
  • Snel een antwoord of oplossing
  • Begrijpelijke taal

Onze klantenservice is bereikbaar op +31 50 211 0100.

Link naar deze kopIk heb een vraag

Op onze website kun je ook snel een antwoord vinden op veelvoorkomende vragen. Kom je er niet uit? Onze medewerkers helpen je graag verder. Stel jouw vraag online of bel met de klantenservice.

Link naar deze kopIk heb een klacht

Ben je niet tevreden? Deel je klacht dan met ons. Wij geloven dat wij waardevolle lessen leren uit de klachten van onze klanten. Je klacht wordt daarom zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld door een klachtenbehandelaar. Hij zoekt samen met jou naar een goede oplossing. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.