FAQ WordPress

Alle berichten aanpassen via phpMyAdmin

Als je onverhoopt een wijziging moet doorvoeren in alle WordPress posts, dan kost dat erg veel tijd om via het WordPress dashboard uit te voeren. Een dergelijke bulk edit van WordPress posts kan gelukkig veel sneller direct via de MySQL-database. Hiervoor gebruiken we phpMyadmin…

Andere thema’s in WordPress gebruiken?

Het is mogelijk om een ander thema te kiezen voor je WordPress website. Dat andere thema kun je gebruiken nadat je deze hebt geïnstalleerd. Installeren gaat als volgt: Kies onder het kopje Weergave in het menu aan de linkerkant voor de optie Thema’s.

Bericht maken in Gutenberg

We gaan nu leren hoe je een bericht maakt in Gutenberg. De eerste stappen verschillen niet zo gek veel van de oude editor, maar daarna is alles anders. Bovendien kun je veel meer. Een bericht maken is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest.

Categorieën in WordPress

Wat zijn categorieën in WordPress? Categorieën kun je gebruiken om relevantie te geven aan je blogs / berichten / en posts. Publiceer je veel helpartikelen, dan kun je deze onderverdelen in diverse categorieën: zo kun je al je helpartikelen over WordPress plaatsen in de categorie /help/wordpress en al je blogs over Google Analytics in /blog/google-analytics. Afijn je snapt het wel.

Contactformulier in Ninja Forms maken

Een contactformulier in Ninja Forms maken is goed te doen. Nu je de plugin van Ninja Forms hebt geïnstalleerd, kun je aan de slag met het maken van een contactformulier. In deze FAQ leren wij je een contactformulier in Ninja Forms maken.

De uitgelichte afbeelding

Een uitgelichte afbeelding (of featured image) is een afbeelding die een speciale plaats krijgt in je WordPress website. Afhankelijk van het Thema dat je hebt gekozen, wordt de uitgelichte afbeelding op bepaalde plaatsen gebruikt. Samen met de korte inhoud vind je deze afbeelding vaak terug in het overzicht van de Blogs, de Blog-pagina.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.