Het is nu wel heel eenvoudig om te beginnen met WordPress! Als je deze moderne en gemakkelijke websitebouwer wilt uitproberen, kun je via myVevida heel eenvoudig WordPress klaarzetten op je website. Ga naar MyVevida en log in met je Vevida accountgegevens.

Ga hierna als volgt te werk:

• Kies de domeinnaam waarop je WordPress wilt installeren
  • Ga naar Website
  • Klik op Website tools installeren

Je kunt kiezen uit de Engelse en de Nederlandse versie van WordPress. En, omdat wij automatisch onze plugin Vevida Optimizer meeleveren, ben je altijd voorzien van de nieuwste versie van WordPress op jouw website.

Standaard zetten wij de mogelijkheid voor het plaatsen van reacties uit, om spam berichten op websites tegen te gaan. Je kunt dit via Instellingen -> Reacties weer activeren.

WordPress Hosting

Kies je voor WordPress Hosting van Vevida dan zorgen wíj voor de installatie van WordPress. Bovendien krijg je dan de persoonlijke support van je eigen WordPress specialist, plus een gratis SSL-certificaat. Hiermee garandeer jij de privacy van jezelf en je klanten.