Heb je een SSL-certificaat voor je website? Die kun je ook gebruiken om je WordPress-site te beheren via een beveiligde verbinding.

• Open het bestand wp-config.php van je website
    define('FORCE_SSL_ADMIN', true);
  • Voeg deze regel toe en sla het bestand op
  • Upload het bestand wp-config.php naar de map www van je website

Je kunt nu je website ook beheren via https://www.domein.nl/wp-admin.php. De beveiligde verbinding herken je aan de aanduiding ‘https’ – wat staat voor ‘Hypertext Transfer Protocol Secure’.