Je website gebruikt in principe de nieuwste PHP versie.

Wil je het precieze versienummer weten? Dat kan met de volgende code:

<?php echo 'PHP versie: ' . phpversion();?>

Wil je meer weten over de instellingen van PHP voor je website? Gebruik dan deze code:

<?php phpinfo();?>

Gebruiksaanwijzing:

  • Kopieer de coderegel naar een nieuw bestand
  • Sla het bestand op als versie.php
  • Upload het bestand versie.php naar de map www van je website

Je kunt het versienummer vervolgens zien op je website als je in je browser naar www.’jouwdomeinnaam‘.nl/versie.php surft.

Wat vind jij van dit antwoord?

Voor vragen kun je met ons chatten, mailen of bellen (050 211 0100)

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.