Jouw website gebruikt in principe .NET Framework 4. (Sommige websites gebruiken nog een oudere versie.) Wil je het precieze versienummer weten? Dat kan met een paar regels code:

<%@ Page Language="VB" EnableSessionState="False" EnableViewState="False" Trace="False" Debug="False"%>
<script language="VB" runat=server>
  Sub Page_Load(Sender as Object, E as EventArgs)
    Response.Write(".NET framework version: " &
System.Environment.Version.ToString())
  End Sub
</script>
  • Kopieer deze code naar een nieuw bestand
  • Sla het bestand op als versie.aspx
  • Upload het bestand versie.aspx naar de map www van je website

Je kunt het versienummer ten slotte zien op je website als je gaat naar
http://www.domein.nl/versie.aspx.