OX App Suite van Open-Xchange is de slimme technologie achter ons krachtige webmailsysteem. OX App Suite maakt het beheren van jouw e-mail, agenda, taken en contacten eenvoudiger dan ooit.

Dagelijkse taken, zoals het ontvangen en versturen van e-mail, het plannen van afspraken en het bijwerken van jouw adresboek verricht je vanuit één overzichtelijk programma. Waar ter wereld je ook bent. Zolang er internet is, heb je op elk gewenst dankzij OX App Suite toegang tot je e-mail van Vevida. Op die manier ben je niet beperkt in je werkzaamheden.

Een van de grote voordelen van OX App Suite is dat je al jouw e-mailaccounts (zoals Yahoo, Hotmail, Gmail) eenvoudig aan je Vevida mailbox kunt koppelen. Zo heb je in één oogopslag alle e-mailadressen – zowel zakelijk als privé – in één helder overzicht.

Mail Xchange: werken in teamverband

Maar het kan nóg mooier. Met Mail Xchange kun je al je e-mail, agenda, taken, bestanden en contacten ook met anderen delen. Heel handig als je vaak in teamverband werkt en samen vergaderingen moet plannen of onderling bestanden moet uitwisselen. Bovendien worden alle gegevens gesynchroniseerd met al je mobiele apparaten.

Je kunt veilig online documenten uitwisselen met zakelijke partners en hebt een snelle synchronisatie met jouw mobiele apparaten. Zo heb je dus altijd ‘je kantoor’ op zak!

Mobiele synchronisatie

Dankzij de OX App Suite-technologie kun je ook Twitter direct koppelen aan je e-mailaccount. Op die manier hoef je helemaal niks te meer missen van alle berichten die Twitter voorbij komen. Bovendien kun je alle contacten van jouw sociale netwerken simpel toevoegen aan jouw adresboek. Met Mail Xchange is deze informatie ook beschikbaar op al jouw mobiele apparaten.