MyVevida is ons klantenportaal waar jij alle informatie terugvindt over de diensten die je bij ons afneemt. Hier zie jij welke domeinnaam je bij ons hebt geregistreerd en op welk hostingpakket je website draait. Heb je meer dan één domeinnaam dan kun je in MyVevida zien of je deze bijvoorbeeld hebt ‘geparkeerd’ of hebt ‘doorgeschakeld naar een hoofddomein’.

In MyVevida kun je tevens al je facturen terugvinden en bekijken. Het is ook de plek waar jij een vraag kunt stellen aan onze klantenservice door middel van het insturen van een ticket (e-mail). Onder het kopje ‘Mijn account’ kun je al je gegevens bekijken en aanpassen, bijvoorbeeld omdat je net bent verhuisd of omdat je een nieuw telefoonnummer hebt. Natuurlijk kun je hier ook je wachtwoord voor MyVevida veranderen en e-mailadressen aanmaken.

Inloggen MyVevida

Om te kunnen inloggen op MyVevida gebruik je jouw gebruikersnaam (meestal is dat het e-mailadres waarmee je je bij ons hebt aangemeld) en het wachtwoord. Je hebt bij oplevering van je domeinnaam of webhostingpakket een door ons gegenereerd wachtwoord ontvangen. Dat wachtwoord heb je mogelijk zelf al een keer veranderd. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je dat bij het inloggen aangeven en een nieuw (tijdelijk) wachtwoord aanvragen, waarmee je weer kunt inloggen om een nieuw wachtwoord aan te maken.