OX Text is een volledig in OX App Suite geïntegreerde tekstverwerker. Alleen houders van een Mail Xchange account kunnen er direct mee aan de slag. Dankzij OX Text kunnen diverse collega’s als één team tegelijkertijd online een tekstbestand bewerken.

Het bijzondere en krachtige aan OX Text is dat je realtime aan hetzelfde document kunt samenwerken.  Wat de één corrigeert, ziet de ander a la minute op zijn beeldscherm worden aangepast. En schiet de eerste weer iets te binnen, dan neemt hij ‘de pen’ gewoon over. Zo kunnen jullie samen online teksten redigeren, nieuwe afbeeldingen toevoegen of de opmaak aanpassen. En mocht het nodig zijn dan kunt je ook last-minute onderweg op de tablet of smartphone nog aanpassingen doorvoeren. Opslaan is niet nodig, dat doet OX Text zelf, continu. Zo gaat geen enkele verandering verloren.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar OX Text, maar heb je nog geen Mail Xchange account? Geen probleem! Breid je pakket uit met één of meer Mail Xchange accounts en ga direct met OX Text aan de slag!

Wat vind jij van dit antwoord?

Voor vragen kun je met ons chatten, mailen of bellen (050 211 0100)

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.