Een reseller is een distributiepartner van Vevida. Hij of zij verkoopt alle producten en diensten die wij als Vevida aanbieden. Daarnaast zijn zij voor hun eigen klanten ook het directe aanspreekpunt. Resellers nemen ons zo werk uit handen. Als dank hiervoor krijgen zij een aantrekkelijke korting op de aanschafprijs van producten en diensten.

Dat voordeel kunnen resellers gebruiken voor de kosten die zij zelf maken of onze producten tegen een gunstiger tarief verkopen. Zo behouden zij een voorsprong op hun concurrenten.
Als reseller van Vevida-producten profiteert van nog meer voordelen. Eén daarvan is dat u wel onze producten afneemt en verkoopt, maar zelf niet hoeft te investeren in dure servers, software en personeel. U koopt pas bij ons in nádat u het product of de dienst aan uw klant hebt verkocht.

U bent en blijft zelf hét aanspreekpunt voor al uw klanten. Daarmee dus ook hun vertrouwde en betrouwbare leverancier. Wanneer zij ons bellen verwijzen we ze altijd naar u door. En u kunt altijd terugvallen op de vertrouwde service die u van Vevida gewend bent. Wij zorgen ervoor dat al uw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. Zo profiteert u dus optimaal van de kennis die bij ons en onze Klantenservice aanwezig is. Bovendien kunt u terugvallen op ondersteuning door onze accountmanager.

Nog even enkele voordelen op een rijtje:

  • U koopt pas in bij Vevida nadat u de dienst heeft verkocht aan uw klant
  • Hoe meer klanten u aanbrengt, hoe hoger uw korting
  • Uw eigen accountmanager voor commerciële ondersteuning
  • Overzichtelijk klantenportaal MyVevida
  • U factureert zelf
  • Registreren onder eigen naam of op naam van uw klanten
  • Snelle oplevering

Bent u geïnteresseerd in het resellerschap? Neem voor meer informatie contact op met een van onze accountmanagers.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.