Het wachtwoord van je e-mailadres (lees: webmail) kun je eenvoudig zelf aanpassen in ons klantenportaal MyVevida. Let hierbij op dat de inloggegevens van MyVevida (mogelijk) afwijken van je login van de Webmail!

Log in op MyVevida met je contact e-mailadres en wachtwoord. Klik onder Domeinen & hosting voor het betreffende domein en kies de optie E-mail. Klik op het e-mailadres waarvan het wachtwoord gewijzigd moet worden. Vul onder twee keer het gewenste wachtwoord in en klik onderin op Opslaan. Het aangepaste wachtwoord is direct actief.

Indien je de inloggegevens van MyVevida niet tot je beschikking hebt, dan kun je dit artikel raadplegen.