Het wachtwoord van je e-mailadres (lees: webmail) kun je eenvoudig zelf aanpassen in ons klantenportaal MyVevida. Let hierbij op dat de inloggegevens van MyVevida (mogelijk) afwijken van je login van de Webmail!

Log in op MyVevida met je contact e-mailadres en wachtwoord. Selecteer het desbetreffende domein en kies de optie E-mail. Klik op het e-mailadres waarvan het wachtwoord gewijzigd moet worden. Onder de ‘Algemene instellingen’ kunt u het wachtwoord veranderen. Klik op deze optie zodat u nu een nieuw veld ziet staan met een automatisch willekeurig gegenereerd wachtwoord. Wilt u een ander wachtwoord, dan kunt u een ander wachtwoord laten genereren of een zelf gekozen wachtwoord invullen. Wanneer u tevreden bent met het wachtwoord, dan kunt u onderaan ‘Bewaar‘ selecteren. Het aangepaste wachtwoord is direct actief.

Indien je de inloggegevens van MyVevida niet tot je beschikking hebt, dan kun je dit artikel raadplegen of neem contact op met de klantenservice.