Het wachtwoord van je e-mailadres (lees: webmail) kun je eenvoudig zelf aanpassen in ons klantenportaal MyVevida. Let hierbij op dat de inloggegevens van MyVevida (mogelijk) afwijken van je login van de Webmail!

Log in op MyVevida met je contact e-mailadres en wachtwoord. Selecteer het desbetreffende domein en kies de optie E-mail. Klik op het e-mailadres waarvan het wachtwoord gewijzigd moet worden. Klik onder Wachtwoord op Verander wachtwoord of Verstuur wachtwoordreset.

Bij de eerste optie kun je zelf het wachtwoord direct wijzigen binnen MyVevida. Met de tweede optie kan de gebruiker van het e-mailadres dit zelf doen via een wachtwoord e-mail reset link die wordt toegestuurd.

In beide gevallen kan de gebruiker kiezen voor een zelfgekozen of automatisch gegenereerd wachtwoord. Klik vervolgens op Bewaar. Het nieuwe wachtwoord is direct actief.

Indien je de inloggegevens van MyVevida niet tot je beschikking hebt, dan kun je dit artikel raadplegen of neem contact op met de klantenservice.