Je kunt het wachtwoord van je FTP-account wijzigen in ons klantenportaal MyVevida. Log hiervoor in op MyVevida, klik op het desbetreffende domein en selecteer vervolgens de optie Websites. Aan de rechterkant bovenaan zie je een lijst van jouw FTP-accounts.

Klik op de actie Bewerk achteraan het FTP-account en er zal een nieuw pop-up venster worden weergegeven. Klik nu op Verander wachtwoord om een nieuw wachtwoord in te stellen. Kies voor één van de twee opties, maak zelf een nieuw wachtwoord aan of kies voor een automatisch gegenereerde. Klik op Bewaar om de wijziging op te slaan. Het wachtwoord is direct actief.