Je kunt het wachtwoord van je FTP-account wijzigen in ons klantenportaal MyVevida. Log hiervoor in op MyVevida en klik op de domeinnaam onder Domeinen & hosting. Selecteer vervolgens de optie Website. Onderaan zie je een lijst van jouw FTP-accounts.

Klik op de actie Bewerken achteraan het FTP-account en typ hier een nieuw wachtwoord (tweemaal). U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om een willekeurig wachtwoord te laten generen en in de wachtwoord velden in te laten vullen. Klik hiervoor op ‘Genereer een veilig wachtwoord voor me‘ en selecteer vervolgens Opslaan.