Ben je je wachtwoord voor MyVevida kwijt of vergeten? Je kunt je wachtwoord voor ons klantenportaal MyVevida meteen in het inlogvenster wijzigen.

• Klik op de link Wachtwoord vergeten?
  • Vul het e-mailadres in waarmee je inlogt op MyVevida
  • Klik op Verzenden

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een unieke link, waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Weet je niet met welk e-mailadres je moet inloggen op MyVevida? Onze klantenservice helpt je daarmee graag. Je kunt het beste even contact opnemen per e-mail of telefoon.