Ben je je wachtwoord voor MyVevida kwijt of vergeten? Je kunt je wachtwoord voor ons klantenportaal MyVevida meteen in het inlogvenster wijzigen.

• Klik op de link Wachtwoord vergeten?
  • Vul het e-mailadres in waarmee je inlogt op MyVevida
  • Klik op Verzenden

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een unieke link, waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Kies voor een zelf gekozen of een automatisch gegenereerd wachtwoord. Klik vervolgens op Wachtwoord opslaan. Het nieuwe wachtwoord is direct actief.

Weet je niet met welk e-mailadres je moet inloggen op MyVevida? Onze klantenservice helpt je daarmee graag. Je kunt het beste even contact opnemen per e-mail of telefoon.