Je kunt het wachtwoord van jouw MySQL-database wijzigen in ons klantenportaal MyVevida. Klik in MyVevida op de betreffende domeinnaam onder Domeinen & hosting en selecteer vervolgens de optie Databases.

Hier zie je een lijst van je databases staan. Zoek en selecteer je MySQL-database in de lijst. Onder de database informatie zie je nu de optie Wachtwoord wijzigen staan. Klik hierop om vervolgens in het pop-up venster een nieuw wachtwoord (tweemaal) in te typen. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om een willekeurig wachtwoord te laten generen en in de wachtwoord velden in te laten vullen. Klik hiervoor op ‘Genereer een veilig wachtwoord voor me‘. Als laatste stap klik je op Opslaan om het nieuwe wachtwoord direct actief te maken.