Je kunt het wachtwoord van jouw MySQL-database wijzigen in ons klantenportaal MyVevida. Klik in MyVevida op de betreffende domeinnaam onder Domeinen & hosting en selecteer vervolgens de optie Databases.

Hier zie je een lijst van je databases staan. Zoek en selecteer je MySQL-database in de lijst. Onder de database informatie zie je nu de optie Wachtwoord wijzigen staan. Klik hierop om vervolgens in het pop-up venster een nieuw wachtwoord (tweemaal) in te typen. Klik als laatste stap op Opslaan om de het nieuwe wachtwoord direct actief te maken.