De DNS-instellingen van jouw domein kun je terugvinden in MyVevida. Die staan onder het kopje DNS. Log eerst in op MyVevida. Gebruik hiervoor je e-mailadres en wachtwoord.

Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

  • Klik op Domeinen & hosting
  • Kies het betreffende domein
  • Klik op DNS

Heb je hulp nodig? Geen probleem! Neem gerust even contact op met onze klantenservice: 050-2110100 of klantenservice@vevida.com. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Wat vind jij van dit antwoord?

Voor vragen kun je met ons chatten, mailen of bellen (050 211 0100)

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.