De DNS-instellingen van jouw domein kun je terugvinden in MyVevida. Die staan onder het kopje DNS. Log eerst in op MyVevida. Gebruik hiervoor je e-mailadres en wachtwoord.

Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

  • Klik op Domeinen & hosting
  • Kies het betreffende domein
  • Klik op DNS

Heb je hulp nodig? Geen probleem! Neem gerust even contact op met onze klantenservice: 050-2110100 of klantenservice@vevida.com. Onze medewerkers helpen je graag verder.

« Terug

Gerelateerde artikelen

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.