FAQ Vevida.dev

Hoe werkt Node.js Hosting?

Je Node.js applicatie wordt gestart in een container met daarin de Node.js runtime. Deze container is gebaseerd op de door jou gekozen versie van Node.js. De container heeft maximaal de beschikking over 8 CPU cores en 10GB RAM geheugen.

Hoe werkt Python Hosting?

Je Python applicatie wordt gestart in een container met daarin de Python virtual environment. Deze container is gebaseerd op de door jou gekozen versie van Python. De container heeft maximaal de beschikking over 8 CPU cores en 10GB RAM geheugen.

Welke Node.js versies kan ik gebruiken?

Je wilt graag gebruik maken van Node.JS voor jouw website of webapplicatie? Bij Vevida kun je gebruik maken van Node.JS als je beschikt over het pakket Node.JS Hosting. Node.JS is een Javascript gebaseerde webserver die gebouwd is op de opensource V8 Javascript engine van Chrome. Meer informatie daarover vind je op nodejs.org en v8.dev.

Welke Python versies kan ik gebruiken?

Je wilt graag gebruik maken van Python voor jouw website of webapplicatie? Bij Vevida kun je gebruik maken van Python als je beschikt over het pakket Python Hosting. Python is een eenvoudige maar krachtige object-georiënteerde programmeertaal, vergelijkbaar met Ruby of Perl. Meer informatie over Python kan je vinden op python.org.