Je kunt een subdomein instellen, zodat het naar de onderliggende map van je website verwijst. Daarvoor maak je een nieuw subdomein aan en stel je de verwijzing in met een configuratiebestand: web.config.

Een nieuw subdomein aanmaken

Voor het subdomein test.domein.nl aan te maken bij het domein domein.nl ga je als volgt te werk:

Een nieuw subdomein maak je aan in ons klantenportaal MyVevida. Kies eerst de domeinnaam (domein.nl) onder Domeinen & hosting.

• Klik op de link Website
  • Klik op de knop Hostheaders en subdomeinen wijzigen
  • Typ ‘test’ bij Naam
  • Klik op Toevoegen

Het subdomein naar een map laten verwijzen

Gebruik het voorbeeldscript uit het artikel Eigen website voor subdomein om het nieuwe subdomein naar de juiste map te laten verwijzen. Je subdomein is nu klaar om te gebruiken.