Je kunt bij Vevida nog gebruik maken van een SQL Server Compact of SqlCe-database als back-end voor jouw website. Inmiddels is de ondersteuning voor SqlCe gestopt, maar kan nog worden gebruikt. Microsoft adviseert SQL Server voor moderne web-applicaties en websites.

Converteer ([2]) je SDF SqlCe-databases z.s.m naar SQL Server of MariaDB (MySQL).

Let op: Microsofts ondersteuning op SqlCe stop in juli 2021!