Steeds meer bedrijven hebben op hun website een rubriek met veelgestelde vragen. Het is een ideale manier om klanten te informeren. Bovendien is het een prachtig middel om je vindbaarheid in de zoekmachines van Google te vergroten. Immers, FAQ’s zorgen voor meer verkeer naar je website. Ook jij overweegt om op jouw WordPress website zo’n online vraagbaak samen te stellen. Je hebt alleen geen idee hoe je dit moet aanpakken. Wij helpen je zoeken naar een plugin voor FAQ’s.

Natuurlijk is het de beste aanpak om bij de keuze voor je WordPress template direct al rekening te houden met de mogelijkheid tot een rubriek met veelgestelde vragen. Grasduin tussen alle WordPress thema’s en bekijk de mogelijkheden per thema. Verdiep je hier even goed in, het scheelt je achteraf een hoop werk.

Plugin voor FAQ’s

Heb je al een WordPress thema uitgezocht en geïnstalleerd en níet stilgestaan bij FAQ’s? Geen nood. Ga dan op zoek naar een goede plugin voor FAQ’s. Wij kunnen niet voor jou bepalen welke FAQ-plugin het beste bij jouw website past. Je zult zelf enig onderzoek moeten doen om dit te bepalen. We laten je wel zien wáár je op moet letten en waar je op zoek kunt naar de beste plugin.

Let bij het uitzoeken van een plugin voor FAQ’s altijd op:

• Wanneer de plugin voor het laatst is bijgewerkt (is dat recent nog gebeurd, dan zit het met de ondersteuning wel goed).
  • Hoe vaak de plugin al is gedownload (populariteit zegt ook iets over kwaliteit en betrouwbaarheid plugin).
  • Of de plugin compatible is met jouw versie van WordPress.
  • Wat anderen in reviews schrijven

plugin voor faq's waar op letten

Zoeken naar plugins in WordPress

Ga in het Dashboard naar Plugins -> Nieuwe plugin

plugin faq in dasboard1

Tik in het volgende scherm de zoekterm in, bijv. ‘FAQ’ of ‘Ultimate FAQ’.

plugin faq in dasboard2

Onder Meer details kun je allerlei informatie vinden over de betreffende plugin.

plugin faq in dasboard3

Is dit niet de juiste plugin voor jou? Ga dan terug naar het vorige scherm en zoek verder.

Is dit wel de plugin die je zoekt? Klik dan op Nu installeren en doorloop de stappen waar om wordt gevraagd.

plugin faq in dasboard4

Wil jij persoonlijke support?

Ben jij op zoek naar meer support bij je WordPress website? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over WordPress Hosting. Bij dit pakket krijg je de persoonlijke ondersteuning van je eigen WordPress expert.