Het is zó handig om op weg naar een volgende afspraak nog even snel je e-mail te checken of een volgende afspraak in te plannen. Met Mail Xchange op je iPhone of iPad is dat ‘a piece of cake’. Om je e-mail, agenda en taken in Mail Xchange naar volle tevredenheid op je iPhone of iPad te kunnen gebruiken, moet je op jouw mobiele apparaat de volgende stappen doorlopen:

1. Ga in Instellingen naar E-mail, Contacten, Agenda’s
  2. Klik op Nieuwe account
  3. Kies voor Exchange
  4. Vul je e-mailadres in
  5. Geef het wachtwoord op
  6. Typ bij Beschrijving een herkenbare naam voor dit account in
  7. Klik op Volgende
  8. Vul opnieuw je e-mailadres in
  9. Bij Server typ je ox.vevida.com
  10. Domein leeglaten
  11. Bij Gebruikersnaam typ je jouw e-mailadres
  12. Geef het wachtwoord op
  13. Klik op Volgende
  14. Kies welke functies je wilt synchroniseren
  15. Klik op Bewaar

Standaard synchroniseert Apple tot drie dagen terug. Wil je verder terug in de tijd? Stel dat dan in bij de accountinstellingen van e-mail, contacten, agenda’s.