Het wachtwoord voor MyVevida kun je heel eenvoudig zelf aanpassen. Log eerst in op MyVevida met je e-mailadres en wachtwoord. Ga dan in het overzicht naar Mijn account en klik op Gegevens wijzigen. Voer vervolgens twee keer het gewenste wachtwoord in. Hiervoor heb je het oude wachtwoord niet nodig. Onderaan kun je de wijziging Opslaan.

Als het inloggen in MyVevida niet meer lukt, klik dan op de link Wachtwoord vergeten? onder het inlogscherm. Je krijgt dan een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.