Het wachtwoord voor MyVevida kun je heel eenvoudig zelf aanpassen. Log eerst in op MyVevida met je e-mailadres en wachtwoord. Ga rechtsboven naar jouw klantaccount toe en klik op Mijn account.  Onder MyVevida Wachtwoord klik je op Verander wachtwoord.

Vul het huidige wachtwoord in en kies vervolgens voor één van de onderstaande opties om een nieuw wachtwoord te creëren. Dit kun je zelf kiezen of automatisch laten genereren. Klik daarna op Bewaar om de wijziging op te slaan.

Als het inloggen in MyVevida niet meer lukt, klik dan op de link Wachtwoord vergeten? onder het inlogscherm. Je krijgt dan een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.